Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magán labor, terheléses...

Magán labor, terheléses vércukor mérés. Aki megjárta, írna nekem?

Figyelt kérdés

El kell mennem egy terheléses vércukorszint mérésre.

Szerintetek válasszam ezt a komplett csomagot ?

[link]

vagy elég csak a Terhelés 75g glükózoldattal ?

Esetleg ha van személyes tapasztalat ilyen laborokkal kapcsolatban az is jöhet , Budapesten keresek.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

2017. jún. 26. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A cukroddal van baj, mindenképp érdemes orvosnak megmutatni. 60 percesnek fel kéne mennie nem leesnie :S Inzulinod meg jónak tűnik.
2017. júl. 10. 07:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha például a 120 perces vércukor szinted alacsonyabb, mint az éhomi, akkor szintén baj van, hiszen túl nagy inzulin válasz történt, olyan nagy, ami lenyomta a vércukor szintet. Ez az állapot a hipoglikémia. Amikor idegbetegen rohangálsz és veszekedsz mindenkivel a környezetedben, és ölni tudnál egy kis darab csokiért.

[link]

Na ezt találtam róla. Éhgyomri cukrod hiába jó ha a 60 és 120 percesed alacsonyabb :( Ezzel van itt gond, de doki segíteni fog.

2017. júl. 10. 07:09
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat. Voltam dokinál, megmutattam az eredményeket. Kell szednem az inofolicot, kaptam a pajzsmirigyre l-thyroxint , és a 21. napi hormonsor eredménnyel vissza kell mennem. Plusz kell tartanom a 160grammos ch diétát :)
2017. júl. 19. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen,ez beeső vércukor,nekem is ez van.Plusz pajzsmirigy alulműködés.

Viszont az a jó hír,h ezt diétával+mozgàssal kordában lehet tartani,nem kell gyógyszer! Pajzsmirigy már más,azt csak gyógyszerrel(hormon) lehet kezelni! Nagyon drukkolok neked!:)

2017. júl. 24. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
3as voltam 😀
2017. júl. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!