Akinek programozott császárja volt mikorra irták ki a napját?
Az elso surgossegi csaszar volt, most programozott lesz ha sikerul a baba,na de ilyenkor mikorra irjak ki? Az én dokim innen 60-80 perc autóval.
Mivan ha megindul elobb? Sok olyankor egy ora autozas? Vagy hogy van ez?
En kb 50 km re szyltem az otthonunktol.
A dokim azt mondta, barmi van rogton hivjam es menjek.
De am 40. heten befektetett. Adott egy hetet. Megibdult magatol.
Ha nem akkor 41 heten csaszar.
Nekem a 3.volt program.
Mivel mar 2 csaszarom volt,igy 38+4naposan volt.
A masodiknal szo sem volt programozottrol,8 napot tulhordtam,de vegul nem akart indulni.pedig szulhettem volna siman is,ha a gyerkoc is ugy akarja.
A 3. Nal mar nagyon necces volt a vege.ha indul,kb 5 fajast birt volna a hegem.nagyon vekony volt.
Sok sikert :)
A 39+0-ra írtak ki, de 1,5 nappal előbb eszébe jutott a kisasszonynak megindulni kifelé. Kb. 45 perc alatt értünk a kórházba és még 1 órát ctg-ztek mielőtt előkészítettek volna. Nem volt semmi gond. A magzatvíz elfolyt és 5 perces fályasok voltak, de nagyon enyhék.
Persze vannak gyors szülések, így nincs garancia semmire. Egy ismerős első babát szült most éjszaka villám gyorsan. Otthon elfolyt a magzatvíz, majd 1,5 óra múlva a kezében volt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!