Két napos késésnél már délután is csinálhatok tesztet? Kimutatja már ha baba miatt késik?
Sosem szokott késni a mensim, inkább két nappal korábban jön meg mint később és már napokkal előtte barnás, rózsaszínes folyásom van. Most viszont semmi nem volt a 28. napon, a 29.en volt pici rózsaszín, ma, a 30. napon barnás váladék. Lehet, hogy kivételesen késik a mensim, de gondoltam csinálnék délután egy tesztet... hátha baba van és hormon gond (nem vagyok már fiatal, 36 éves). Jah, és ma kezdett el fájni a mellem, pedig mensi előtt egy héttel már fájni szokott. Persze ez is lehet puszta véletlen és egy épp így alakult ciklus eredménye. :)) Amúgy most ciklus közepén egyáltalán nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak valamikor előtte egy héttel, de most nem igazán figyeltem a napokat...
Szóval ha délután csinálok egy tesztet az már pozi lesz ha baba miatt késik? :))
Köszi előre is a válaszokat! :)
Sziasztok. 😊
Nem tudtam hazafelé jövet venni tesztet csak később. Most kicsit még várok, mert két órája pisiltem utoljára! 😅 Mensi azóta sincs, csak minimális barna maszatolás a wc papíron... Szorítsatok!! 😊😉
A pozitívat tesztelőknek szívből gratulálok!!! ❤
Nem bírtam tovább és megcsináltam. Nem látok rajta 2.csíkot. 😔 Pedig ha összejött...akkor már pozitívnak kellene lennie. Biztosan csak késik. Várok ... ha holnap se jönne meg akkor pénteken reggel csinálok egy másikat.
Köszönöm, hogy szorítottatok nekem. 😍😊
Sziasztok. :)
Még mindig nem jött meg... Veszek Facelle tesztet délután, mert X epilt használtam és azt nagyon sokan szidják hogy későn mutat pozitívat. Hátha... Holnap reggel jelentkezem :)
Végül nem vettem másfajta tesztet. Megcsináltam a maradék X epilt, négy nap késés után reggeliből már annak is mutatnia kellene, de negatív. Úgyhogy most már kicsit kezdek aggódni, hogy miért nem jön meg...
Utolsó, Neked nagyon szorítok a jövő hétre! Majd írd meg hogy mi lett! :)))
Nem feltétlenül jelent még így se negatívat, én sok olyat olvastam itt hogy az hetekig nem mutatta ki, ameddig más fajták kimutatták már az elején is. Ha nem jön meg, egy próbát megér. Ameddig nem jön meg, mindig van esély :)
Én is drukkolok, én majd csak jövő hét pénteken vagy szombaton tesztelek, de majd írok :)
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!