Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki sportolt...

Van itt olyan aki sportolt miközben babát terveztek?

Figyelt kérdés

14éves korom óta rendszeresen sportolok, előtte táncoltam, ami szinten felért egy edzéssel.

Most itthon edzek súlyokkal, külföldön éltünk ott edzőterembe jártam. Most itthon lájtosabban edzem ,főleg amióta a babát tervezünk (7hónapja)

és most gondolkoztam el azon h ilyen keves es alig megterhelő testmozgás árt-e a termékenységemnek..

3x edzem 45 percet és 15 percet taposogépezek/lépcsőzés

mindössze 2 darabd lábsúllyal ami 2kg , régen 50kg al saját súllyal guggoltam..

nemtudom kihagytam-e valami fontosat, szóval árt ez?

2017. jún. 21. 11:45
 1/6 A kérdező kommentje:
22N
2017. jún. 21. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem art, meg nem vagy terhes.

Serena Williams iden 8 hetes terhesen nyerte meg az Austral Opent.

2017. jún. 21. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, azt hallottam h ha valaki túl sokat sportol az ártHAT a termékenységnek, és a terhességnek elvileg nem árt az a szintű sport ,amit az anya végez ha már előtte is rendszeresen csinálta. ez igaz lehet? mert akkor nyugodtan edzem tovább.
2017. jún. 21. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is edzek minden nap, babát tervezünk.

Nem gondolnám,hogy árt, persze, nem szabad túlzásba vinni, de ha már a szervezeted ezt szokta meg, nem most kezdted, akkor nem lehet baj.

2017. jún. 21. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk inszemináció van.

Minden nap kell minimum fél órát gyalogolni, vagy sétálni, nekem ezt mondta a doki. Szóval sportolni kell.

ovu előtt lehet jobban edzeni, ovu után viszont nekem tilos: futni, ugrálós sport, súlyt emelni, úszni, szaunázni, fürdeni, hasizomgyakorlatokat csinálni.

úszni ciklus 1. felében se nagyon javasolja, mert esetleges fertőzés miatt az inszem során gyulladás alakulhat ki, vagy tolódhat az inszem.

2017. jún. 21. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:
én is így gondolom de mégsem edzek inkább úgy mint régen, az alakom ugyanolyan ha igy tartom ezzel ,akkor jó igyis :) szülés után pár hónappal pedig folytatnám,ha sikerül a baba..
2017. jún. 21. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!