Ti ha dokihoz mentek (háziorvos) akkor szoltok neki arrol hogy babát terveztek?
Pontosan úgy,ahogy a #1-es leírta.
Lehet,hogy tervezek babát és lehet,hogy hamar össze is jön,de lehet,hogy fél év múlva se leszek terhes.
Meg egyébként szerintem ezek a dolgok nem tartoznak nagyon a háziorvosra...
Így van.
Ráadásul ha épp a halálodon vagy, inkább hagyj ki egy hónapot a babaprojektben. Biztos amit biztos...
Én sem szólok. Az előzőek már leírták, hogy miért.
Majd ha tényleg terhes leszek, akkor.
Antibiotikumnál nem szóltam.
Viszont egy vérnyomáscsökkentő esetén már igen. Azt folyamatosan kell szedni, és van olyan, ami árthat.
Én akkor szóltam, amikor elkezdtünk járni meddőségi centrumba, és kellett utazási költségtérítéshez papír és táppénzes igazolás. Azóta tudja. De előtte nem mondtam neki, pedig sokat megfordultam nála több gond miatt.
Fogorvosnak szóltam még, mert egy gócot talált, amihez szájsebészeti beavatkozás kell, és pont akkor kezdtük a meddőségi kivizsgálásokat.
Köszi a válaszokat!
Igen,én is ugy gondolom hogy lehet akár több honapig is probálkozni a babával,addig meg az a legfontosabb hogy egy adott betegségböl meggyogyuljunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!