Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A baratommal lefekudtunk ketszer, hasznaltunk mind a ket alkalommal gumit. Az elso alkalommal else ment a gumiba,meg szuz voltam es fajt, a masodik alkalommal mar elment, de egybol ki is vette. Viszont az alhasam nagyon gorcsol, semmi mas jele nincs annak, hogy terhes lennek. Lehet csak angyon raparazok. (Nem akarok gyereket, fiatal vagyok 19 eves, kezdem az egyetemet, es meg boven elni akarok) Nem ke szidni, ha ennyire felek miert elek nemi eletet, azota nem is fekudtunk le, majd ha elkezdek gyogyszert szedni. A menstruaciotol nem gorcsolhet, meg nem kell megjonnie.

2017. jún. 21. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szakadt kia gumi akkor elvileg nem,de nincs 100%-os védelem:/
2017. jún. 21. 00:44
 2/9 A kérdező kommentje:
A heten megyek nogyogyaszhoz, ha addig igy gorcsolok, akkor veszek egy tesztet
2017. jún. 21. 00:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor legalább nem idegeskedsz:)
2017. jún. 21. 00:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon pici az esélye annak hogy teherbe ess, ha a gumival nem volt gond. Az alhasi görcs elég sok más dologra is utalhat. Mióta görcsöl? Az egész alhasad, vagy inkább csak egyik oldalt? Nem lehet emésztési probléma?

Ha nem múlik el, akkor mindenképp orvos. Remélem, semmi komoly és elmúlik a görcs.

2017. jún. 21. 02:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Leírás alapján kizárt a terhesség. Mi így védekeztünk két évig, sose volt gond. Ne parázz és ennyire, csak elvész!

20N

2017. jún. 21. 05:37
 6/9 anonim ***** válasza:
*csak élvezd
2017. jún. 21. 05:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

butus nincs miért aggódni :)

meg irtad hogy akkor szűz voltál. a szűzesség elvesztésekor van aki vérzik van aki nem és van hogy az eddigi ciklusod is megváltozik. én is görcsöltem mikor elveszitettem de nem árt ha mész orvoshoz

2017. jún. 21. 06:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Az alhasam gorcsol, igazabol az egesz. De most igy kicsit megnyugodtam koszonom a valaszokat!:)
2017. jún. 21. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Akár peteéréstől is görcsölhetsz, szerintem terhes biztosan nem vagy :)
2017. jún. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!