Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatós fogamzásgátlo...

Szoptatós fogamzásgátlo melett nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Három hónapig szedtem. Már több mint egy honapja abbahagytam de nem jött meg a mensim. Most gondolkodom és reménykedem , hogy melette nem lettem terhes. Most 5 hónapos a kislányom. Nem igazán örülnék még egy terhességnek...

2017. jún. 19. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

MINDEN fogamzásgátló mellett van pár százalék esély teherbe esni, mert nem védenek 100%-osan.

Ehhez tabletta ÉS óvszer kombinációja kell. (Miért nem használtatok?!)

Csinálj egy tesztet.

2017. jún. 19. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem te lennél az első, aki teherbeesik mellette. Csinálj egy tesztet!

Ha még szoptatsz, akkor lehet, hogy azért nem jött meg, mert nincs még peteérésed.

Vagy teszt, vagy nőgyógyász: mi itt hiába tippelgetünk.

2017. jún. 19. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Én úgy tudom, hogy sajnos az ilyen fogamzásgátlóknak kicsit nagyobb a hibaszázaléka, mint a normál, kombinált gyógyszereknek. Emellett a dokik hathetente tesztelést javasolnak. Mindenképpen tesztelj minél hamarabb te is!
2017. jún. 19. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
A lepontozós idiótát meg rajzolja körbe a Doszpot Péter.
2017. jún. 19. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
szoptatsz még?? mert akkor lehet azért nem jött meg
2017. jún. 19. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen szoptatok!

Van egy 5 éves Kisfiam is. Azért is hagytam abba a gyógyszert mert a legjobb fogamzásgátlo a két gyerek. 😊 egyszer voltunk csak ugy együtt h nem használtunk ovszert. Megőrülök ha teherbe estem. A kislányt sem terveztük már a korom miatt. Mert Elvileg meddő vagyok amugy....

2017. jún. 19. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden gyerek egy együttlétből fogan.

És ha meddő vagy, akkor miért használtál fogamzásgátlót?

Eléggé fura.

2017. jún. 19. 17:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Mert van egy papirom hh gyakorlatilag meddő vagyok! Csak lombikkal lehetne babám! Erre két gyereket szültem akik természetes uton fogantak. Mint irtam a második babaára már nem szaámitottunk. Még is terhes lettem. Ezért kértem gyógyszert. Nehogy megint a nagy meddőség melett terhes legyek.
2017. jún. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!