Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Egy hete késik a menzeszem, csináltam már 6 tesztet az elmúlt egy hétben különböző időpontokban, tegnap reggel rögtön negatív lett, de még abban az 5 percben, hogy terjedt szét a piros festék, addig egy kb 10-20 másodpercre halványan megjelent a második csík aztán el is tűnt. ma megint teszteltem és negatív volt. megszakítással közösültem a barátommal, tudom, hülyék voltunk, de amint túlleszek ezen iratom is fel a gyógyszert, légyszi emiatt ne oktassatok ki. terhes lehetek vagy mi lehet? stresszelek amúgy sokat, mert vizsgaidőszak van. köszönöm előre is.
22L
2017. jún. 18. 18:49
1/11 anonim válasza:
Mikor voltatok "hülyék" és ehhez képest mikor csináltál tesztet? Mert legalább 15 nap szokott kelleni.
Mind a 6 teszt negatív lett?
2/11 A kérdező kommentje:
május közepén, végén meg pár napja.. mindegyik teszt negatív lett, ja meg görcsölök napok óta, de semmi..több féle tesztet próbáltam ki direkt (x-epil, intimed)
2017. jún. 18. 18:59
3/11 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz,pár perc alatt meg tudja nézni,hogy van-e okod aggódni..
5/11 A kérdező kommentje:
látszik már ilyenkor valami? úgy tudom ilyenkor még nincs petezsák..
2017. jún. 18. 19:08
6/11 anonim válasza:
5 hetesen hüvelyi ultrahangon már lát petezsákot. Ha sose késik akkor esélyes hogy baba van. Barátnőmnek egy csomo teszt negatív lett. De el ment Nőgyógyászhoz mert csak nem jött meg neki és a doki 10 hetes terhességet állapított meg. Ritka esetben van olyan hogy a hcg hormon nem választódik ki a vizeletben így negatív a teszt Terhesség esetén is. 23 L
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, mindenképp megyek orvoshoz!
2017. jún. 18. 19:41
8/11 A kérdező kommentje:
elég hülye a ciklusom, hol 28 napos, hol 35, hol 40, de azért rendesen be vagyok szarva...
2017. jún. 18. 19:42
9/11 anonim válasza:
A rendszertelen ciklussal se ártana Nőgyógyászhoz menni mert hormon problémára ( pcos) utal.
10/11 A kérdező kommentje:
anyukámnak volt endometriózisa :/ az is lehetséges...pcos nem hiszem, 178 centi vagyok és 60 kg, egyéb erre utaló jeleim sincsenek
2017. jún. 18. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!