Szégyellenem kellene, hogy hamar teherbe estem? Hogy nem vártunk éveket? Vagy hazudjak a következő ilyen alkalommal?
Ne haragudj, de kérdésednek túl sok értelme nincs, a valódi problémát nem látom, amiben segíteni lehetne.
A válasz: Nem
Kerdezo,a ti dolgotok!
Ha te nem erzed magadnak "bunbaknak"ahogy azt irtad ,akkor meg?
Egyertelmuen,a szavaidbol nezve,nem is nagyon izgat a dolog. Szoval...a te dolgod.
Nekem nem hiszem, hogy ezek után túl sok szükségem lenne ilyen ismerősre.
Pedig mi a kicsire vártunk másfél évet, de kétlem, hogy akinek elsőre összejött, az kevésbé becsülné meg a gyerekét.
Nekem is volt szerencsém hasonlóan értelmes emberhez. Másfél óra alatt szültem, nem viselt meg és nagyon örültem neki, mert halálra aggódtam magam. Bent lelkesen meséltem milyen jó élmény volt az egész, erre egy nő a másik ágyról beszólt, hogy akinek nem szenved vele az nem is anya.
Irigy és ostoba, az életben nem beszélnék vele többet, ha ismerősöm lenne. Az én örömöm ne érjen már kevesebbet másénál.
Szakítsd meg vele a kapcsolatot. Nem felvágtál, nem hoztad direkt szóba, hogy megszégyenítsd, akinek nem megy. Nem az éhezők előtt tömtél magadba egy sajtburgert, nem a nyomortelepre hajtottál ferrarival.
Ilyen emberre szerintem nincs szükséged. Nem érdemli meg jobban az, aki sokat várt/akinek jobban fájt/akinek tönkrement a teste/aki tervezte.
Ne sunnyogd el, az örömöd, a jó dolgok nem titkolnivalóak.
Irigy...
Le kell tojni. Én nem érzem magam rossz anyának,csak mert mind a három hamar összejött. Az első első hónapban,amásodik a másodikban,aharmadik pedig a harmadikban...
Ez szerencse,termékeny vagyok. De nem érzem magam többnek,se kevesebbnek,mert más küzd érte. Nem lehet könnyű hónapról hónapra,évről évre csalódni és utána rakat kivizsgáláson átesni.
Ez nem jelent semmit sem! Teljesen mindegy,hogy hamar,vagy keson jott ossze! Nem ettol lesz valaki jo anya! Aki igy gondolja,az merhetetlenul buta!
Van aki a tavaszi szellotol is teherbe esik,es van,aki meg 3evutan sem vedekezes nelkul! Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!