Nehezebb anyagi körülmények mellé bevállalnátok egy babát?
Szia!
Valószinűleg meg lehet a főnökkel valahogy egyezkedni fizu ügyben,esetleg egy apeh befenyités jót tenne neki.
a babának elég sok mindere szükséga van, igy a doki nélkül min.100.000 -ftot számolhattok rá,ha nem is újat vesztek mindenből.
Szia!
Mi is szeretnénk már babát. És sajnos hasonló problémákkal küzdünk. Bár az én férjemnek nem ilyen ritkán fizetnek. Most is 6 hetet várt a fizetésre, mert nincs a főnökének pénze. De úgy vagyunk vele, hogy belevágunk. Mert ha arra várunk hogy minden jó legyen akkor soha nem lesz babánk. Majd lesz valahogy. Minket is felneveltek, és 5-en vagyunk tesók.A szüleim nagyon szegényke voltak, mégis itt vagyunk.
Úgyhogy sok szerencsét kívánok!:)
27/L
Amíg nem rendeződnek az anyagi kérdések, addig lemondanék a gyerekről, a bizonytalanba nem lehet gyereket szülni.
én nem vállalnám. szerintem nem kéne elkövetni azt a hibát, amit nagyon sokan csinálnak, hogy engedve az ösztönöknek meg a gyerek utáni vágynak szülnek egyet majd csak lesz valahogy alapon. neee!
1hónapra való pelus 20-30E??????????????Hol élsz te,van gyereked?Nekem 2hetente kell már csak pelust vennem,de 4000Ft sincs a kettő!Ne ijesztgesd a kérdezőt:-)Én a 2.válaszoló véleményét osztom..ha sokat agyalsz rajta sose jutsz el a gyerekvállalásig!És mi van ha 2hét mulva meghalunk??Akkor sose legyen ilyen alapon gyerek!Ha szeretitek egymást és babát is akartok,hajrá!Boldog gyerekora lesz ha nem is kap meg "MINDENT",a lényeg az övé lesz hogy szeretetben nől fel:-)
Sok sikert hozzá!
20-30? ez nekem is szemet szúrt, pedig nincs még gyerekem.
biztos olcsóbban is meg lehet venni
Ha jól értem házatok és kocsitok van? ugye?? A férjed meg, ha késve is , de megkapja a fizetését, Ugye??? Akkor szerintem nem lehet annyira rossz a helyzet, hogy ezt ennyire túl kellene aggódni!!! Szerény körülmények között is fel lehet egy gyereket nevelni, nem kell hozzá milliós babacucc, hogy elégedett legyen egy baba... Ja, és szerintem olyan sosem lesz, h. azt fogod érezni, h. minden megvan 1 babához, mert 1 embernek minél több mindene van annál többre vágyik...
Szóval szerintem vágj bele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!