Menstruáció terhesség alatt Hogy néz ki ilyenkor a "ciklus"?
Tudom, hogy már kismillió topik született ebben a témában.
Én most arról az oldalról szeretném megközelíteni a kérdést, hogy aki "menstruált(vagy vmi hasonló)" a terhesség elején, vagy alatt, annál jelentkeztek e a "ciklus" közben amúgy szokásos peteéréses tünetek? Gondolok itt ilyen-olyan folyásra, mellfeszülésre, ami egy normál ciklusban menetrend szerint jön, aztán alábbhagy.
Hát én infarktust kaptam, amikor ott mutatják ahogy integet, 2 év próbálkozás után akkor mikor lemondtunk róla és gondoltunk élünk egy kicsit kettesben...
Gyors számolás mikor milyen káros dolgot csinálhattam, majdnem lemaradtunk a down kór szűrésről stb....hát végig idegelődtem, ráadásul utána azért nem lett állom terhesség de ennek ehhez semmi köze. (toxémi 33hétre született) De most azt is megtapasztaltam milyen mikor tényleg tudod az elejétől, és azon kell parázni mikor éred el a 12 hete hogy könnyebb és biztosabb legyen ( nem értük el), igen ezek kimaradtak...
Igen, ez biztos rizikó, hisz 3 hónap alatt egy felnőtt ember sok mindent "lezavar", éli a megszokott életét és vizsgálatok miatt is rezeg a léc. De minden jó, ha a vége jó :-)
Nálad is érdekes - amit sokan írnak és mondanak -, hogy akkor jön a baba, amikor nem stresszelsz rá.
Sajnálom, h a második babával nem sikerült.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!