Mesni előtt egy héttel teherbeesni?
Sziasztok ! A lényeg annyi, hogy múlthét vasárnap jöttem haza az egyhónapos külföldi melómból és együtt is voltam a férjemmel Vasárnap többször is, aztán még a hét folyamán még egyszer...
A lényeg, hogy 6-ára nem vártam ... És nem is jött meg azóta sem. Nincs semmilyen megjön érzésem. semmi a világon.
A kérdésem az, hogy ha esetleg lett volna egy ilyen spontán peteérés akkor 30-án vagy 1-jén, akkor mikor teszteljek ?
Várjam ki a 15-16 napot, ha nem jön meg ?
Illetve volt valaki így aki a ciklus második felében esett teherbe már mesihez közeledve ? Megjött még a mensi ? vagy már ki is maradt ?? tesztet mikor csináltál ?
A válaszokat előre is köszönöm!
Én voltam így, a következő még megjött, de gyengébb volt, mint szokott lenni és rövidebb ideig tartott. Ez tűnt fel. Hogy késett-e, arra sajnos nem emlékszem.
Drukkolok!
Nálunk is kb. így jött össze a baba. :)
A nemvárt napján kicsit pecsételt, következő nap is, de nem jött meg. Akkor még negatív volt a teszt. Egy hét késés után lett pozitív.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat ! Nagyon örülnék neki , ha én is erősíthetném ezt a tábort !
Várok még aztán ha nem jön meg hétvége felé tesztelek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!