Ciklus 27 napjan 31 napos ciklus mellett kimutatja a teszt mar ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 15:38
2/9 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Ha biztosra akarsz menni, akkor ha a 31. napon se jött meg, a 32. napon tesztelsz reggeli vizeletből.
4/9 anonim válasza:
Szia. Hat nekem 32 naposak a ciklusaim és clostival fogant az elso babánk. Figyeltem a peteeresem. Máskor 17-18.napon volt de abban a hónapban már a 15.napon így 28ciklusnapon pozit tesztelte. Rá 2 napra cb digitális is pozi lett. Sajnos az a baba elment de rogton a kovetkezo ciklusban megint teherbe estem. Akkor a 25ciklusnapon teszteltem pozit. Már a 12.cnapon pozi volt az lh tesztem. Szval ha a rendes átlagos ciklusomat néztük volna azt , amikor pl 18.cnapon volt pém, akkor tuti nem mutatta volna ki. Sokat számított az a3 nap!:) DRUUKKOLOK
5/9 anonim válasza:
Ha az együttlét 10-12 nappal ezelőtt történt, akkor már kimutathatja. De azért még ezt az eredményt (ha pozitív, ha nem) nem lehet készpénznek venni! Az elmaradt menzesz után már annál inkább! Sok sikert!
6/9 A kérdező kommentje:
szia , teszteltem , kivancsisagbol , de nem hiszem el magam . itt a tesztem :) [link]
2017. máj. 15. 10:22
7/9 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Gratulálok! Ez egy pozitív teszt. Sok sikert kívánok! 26 hkm
8/9 anonim válasza:
Gratula. Ez bizony pozitiv.
9 hos fiu anyukaja :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Mára erősödött , de vér nem jelentkezett még és kicsit láttam valamit , de elhietem ? :) félek nehogy elveszítem !! Nem érzek semmit csak a mellem fáj enyhén .. Rendesen holnap kéne megjojjon vagy pénteken !! Mind érzem jön valami de remélem nem fogok vérezni !!!
2017. máj. 17. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!