Babát szeretnénk. Rendszertelen ciklus mellett lehetséges? Mit ajánlotok? Rendszeresen élünk nemi életet.
Szia!
Szerintem először menj el egy nőgyógyászhoz. Azt kellene megtudni, hogy miért rendszertelen a ciklusod. Nem ártana esetleg egy endokrinológust is felkeresned, hogy a hormonokkal minden rendben van-e. Nehogy aztán a terhesség alatt derüljön ki, hogy valami probléma van. Ez mindkettőtök érdeke! A háziorvos tud adni tb-s endokrinológushoz beutalót. Sajnos a várólista igen hosszú (4 hónap), de ha mondod, hogy baba miatt szeretnéd, hátha valahogy meg tudják oldani, hogy hamarabb bekerülj.
Szerintem a 10. napon elkezdheted az ovulációs tesztet. Ha egy csík van rajta akkor két nap múlva lehet újra. Egészen addig amíg két csíkot nem látsz. Amikor az alsó csík erősebb a kontroll csíknál akkor van a "nagy" nap. Akkor kell együtt lenni, meg a következő nap. Az ára elég borsos a boltokban, előre meg nem lehet megjósolni, hogy mennyi kell. De ha rendszeresen együtt vagytok akkor tök felesleges ezzel stresszelned magad. Nekem a lombikos doki mondta, hogy dobjam el a teszteket. Szót is fogadtam neki. A hőmérőzést még sosem próbáltam. Az szerintem még a tesztnél is stresszesebb.
Rendszertelen menzesszel is teherbe lehet esni, a dokinőm mondta, csak nehezebb. Es meg nehezebb tudni mikor van pè ès mikor tesztelj.. illene felelossegteljesnek lenni es orvoshoz fordulni! Nekem is rendszertelen volt, E vitamin (500mg/nap)
ès palasfutea rendbetett 2hónap alatt. Parod is Stedham E vitamint, jót tesz a spermiumoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!