Lehetek bugyin keresztül terhes?
22éves vagyok, és a párommal bugyin, illetve alsógatyán keresztül ''dörgölőztünk'' egymáshoz. A családban a szex tabutêma, ês felvilágosító óránk nem volt,így nem nagyon tudok sokat a szexről.
Volt, amikor az alsógatyájából kivette, de rajtam még volt bugyi. Szólt hogy ''elment'', ekkor a fehérneműmön megéreztem a folyadékot. Rögtön átváltottam a bugyimat..de félek, hogy talán megtörténhet.
Nem leszel így terhes. Védekezés nélküli behatolás kell hozzá, hogy terhes legyél, esetleg spermás kézzel a hüvelyedbe nyúl.
Nem tudom szex volt-e már köztetek? Szűz vagy-e még? Ha igen olvass a neten a védekezési módokról kicsit.
Nem, így nem leszel terhes. Ahoz a spermának a hüvelyedBE kell jutni.
Nem beszéltek erről veled ok!
De az internet korszaka van. Ülj le, olvass utánna, hogy hogy működik a szex, a tested, és hogyan kell védekeznetek.
Nem csak a gyk, meg a facebbook és társai vannak a neten.
Ha nem tudsz semmit szexualitásról akkor nézz utánna, mielőtt bármibe is belekezdenétek a pároddal.
Akkor nem kell majd izgulnod minden aktus után h vajon terhes vagy e
Ez kamu kerdes?
"A családban a szex tabutêma, ês felvilágosító óránk nem volt,így nem nagyon tudok sokat a szexről. "
Es a csaladodon kivul mas embert nem ismersz, nincsenek baratnoid? A parodnal is tabu tema a szex? O sem kapott felvilagositast?
Nem irtad el azt a 22-t, nem esetleg 12 akart lenni?
De meg akkor is bakker, itt van elotted az internet, olvass utana! Vagy mit varnal a felvilagositastol? Most komolyan kerdem, majd valaki bemutatot tart neked errol vagy mi!
Meg kulonben is, biologia ora!!!
Van biológia, csak sokaknak ott sem beszélnek a témáról.
Nem lehetsz terhes ennyitől ahhoz ,minimum behatolás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!