Ilyen ciklussal teherbeesni?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 32-35 naposak és elég minimális vér jelentkezik, kb egy nap tampon, második nap már elég a tisztasági betét. Tavaly volt egy missed ab-om, természetesen voltam utána vizsgálaton, decemberben hormon labor, februárban peteérés figyelés. Az orvos szerint minden rendben van, csak nem jókor vagyunk együtt. Csak hogy én nem vagyok hülye, tudom mikor van peteérésem, és ovulációs tesztet is használok. Mit tanácsoltok? A dokimban, akihez járok, megbízom, vagy mostanra már nem tudom elhinni, hogy tényleg minden rendben van. Szerintem ez a hosszú ciklus, kevés menstruációval nem megfelelő baba vállaláshoz.2017. jún. 13. 15:54
1/5 anonim válasza:
En ugy estem teherbe hogy 5 hónapig nem menstrualtam .... Pcos em van , spontán sikerült , most vagyok 8 hetes . Kitartást
2/5 A kérdező kommentje:
De érdekes :) szívből gratulálok :)
2017. jún. 13. 16:07
3/5 anonim válasza:
Én nagyjából ugyanilyen ciklussal estem teherbe, de nálam minden hormonszint rendben volt.
4/5 anonim válasza:
35-42 napos ciklussal elsőre összejött :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszokat. És mi a helyzet a minimális vérzéssel? Az jelent valami problémát?
2017. jún. 13. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!