Igaz hogy a Magne-B6 segít hamarabb teherbeesni?
Sziasztok!
Sokan mondták hogy a Magne-B6 segít hamarabb teherbeesni , erősíti a méhet ez igaz?
Kinek milyen,én vitamin segített? Véleményeket előre is köszönöm!!..
Hát nekem ezt mondták :/
Nem tudom igaz -e nem használtam még ilyent azért is kértem itt tanácsot! :-)
Ilyenről én sem hallottam még.
Én a magne B6-ot a görcsökre szedtem,mert amikor terhes lettem sokat görcsölt a hasam.
A B6 vitamin jó lehet még hányinger ellen, bár nekem semmit sem ért.Hánytam ha kellett ha nem :)
Én a Femibion babatervező vitaminját szedtem amikor nekiálltunk, és Inofolic-ot ittam napi 2 tasakkal.
Abban a ciklusban terhes is lettem.
11+5 hkm
Butasag
Hanyingerre pedig rossz placebo.
Ami segit zsir so kesz etel alkohol dohany cukormentes dieta
Napi sok sok mozgas sport es folsav vitamin d vitaminal.
Minden mas mese
Maradjunk annyiban, hogy a MagneB6-nak azért eléggé erős a marketingje. Legközelebb már a vámpírokat is távol fogja tartani... :D
A magnézium alapvetően jó az izmoknak, így a méhedet alkotó simaizomnak is, az fura megállapítás, hogy erősítené, inkább fogalmazzunk úgy, hogy egészséges neki.
De a magnéziumról van szó, nem pedig egyetlen jól bereklámozott magnézium-készítményről, amihez hasonlók (pl. Innopharm magnézium+B6) harmadannyiért kaphatók, nem beszélve a magnézium-citrátos készítményekről, amik szintén jó felszívódásúak és általábban olcsóbbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!