Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utoljara április 29. -én múlt...

Utoljara április 29. -én múlt el a menszeszem azota nem jött meg (kb másfél hónapja) lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
És ha igen mennyi az esélye hogy az vagyok A párommal már 2016 szeptembere ota nem vedekeztünk Lehetséges hogy végre sikerült a baba?
2017. jún. 11. 15:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert majd csak akkor szeretnem megtudni mikor mar nemsokara szules lesz
2017. jún. 11. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem már.

De annyit elárulok, hogy ha 4 hónapos terhes leszel, akkor már gömbölyödni fogsz és lassan érzed majd a mozgását, szóval mire félidős leszel addigra valószínű rájössz vagy a környezeted megmondja neked, hogy terhes vagy.

Egyébként meg terhesgondozásra kell járni már a magzat 12 hetes kora előtt.

2017. jún. 11. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Enyi kèsésnèl màr teljesen mindeggy hogy mikor tesztelsz.Mert biztos eredményt kapsz,ha esetleg negativ lenne a teszt akkor iràny a doki mert sajnos 1001 oka lehet.De azt nem értem eddig miért nem teszteltèl?Ha màr ilyen règota nem vèdekeztek gondolhattad volna hogy lehet terhes vagy?Hisz azt irtad nem szeretnèl tul későn értesűlni rola ha netàn vàrandosvagy mègsem teszteltèl.
2017. jún. 11. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Bátor vagy kérdező,ha nagyon érdekelne akkor vettél volna tesztet vagy orvoshoz mentél volna.helyette ide teszel fel kérdést...nem értem milyen válasz az hogy akkor szeretnéd tudni hamár nemsokára szűletik.van fogalmad arról hány vizsgálatot kell elvégezni a te és gyerek érdekében?vitamint kell szedni terhes gondozásra járni.Vélhetően terhes vagy bár nem látunk bele a méhedbe?Miért jó neked az hogy játszol a gyereked egészségével?És ha neked van valami problémád?

Felteszel ide ilyen kérdést nemtörődöm mód válaszolsz...van neked fogalmad itt hányan szeretnének babát?boldogan cserélnélek veled és járnának vizsgálatokra mert felelősséget éreznének azért hogy a gyerekkel minden rendben legyen.

Gondolkozz el ezen

2017. jún. 11. 19:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem a negatív dolgok miatt kerdeztem. Hanem mar regota szeretnenk
2017. jún. 11. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a negatív dolgok miatt kerdeztem. Hanem mar regota szeretnenènk

Ha valoban olyan régota szeretnéd akkor miért nem teszteltél ha màsfèl honapja kèsik?Komolyan mondon te szerintem nagyon buta lehetsz.Most mehet a lepontozàs.

2017. jún. 11. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mert majd csak akkor szeretnem megtudni mikor mar nemsokara szules lesz"

bocsi kérdező de ezt hogy értetted? mert ha a terhességre gondolsz ezt verd ki a fejedből! szükség van a vizsgálatokra hogy te és a pici jol vagytok e. és mit csinálsz ha az utolso par hétbe közlik veled hogy valami nem stimmel? a te lelkeden fog száradni nem véletlenül vannak a kötelező vizsgálatok és az uh...

2017. jún. 12. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!