Néhány napja késik. Lehetséges, hogy terhes vagyok, vagy ez normális?
Sziasztok!
Hónapok óta használok egy mobilos app-ot, ami kiszámolja, mikorra várható a menstruáció kezdete. Eddig szinte minden alkalommal a vártnál 1-2 nappal előbb érkezett meg, most viszont a második nap telt el és még mindig semmi... Viszont a gyomrom néha mintha begörcsölne, csakúgy, mint mikor már megvan.
A párommal egyébként a megszakításos módszert alkalmazzuk (tehát nem mondanám, hogy különösebben védekezünk).
Hány napig várjak, míg érdemes nőgyógyászhoz menni, vagy tesztet venni?
A normális válaszokat előre is köszönöm! =)
A mobilos app nem tudja, mikor ovuláltál a valóságban, ebből kifolyólag azt se tudja, honnantól késik. Akkor késik, ha megrepedt a tüsző, eltelt több mint két hét és nem jött meg.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Most hányadik napon jársz? Ha mindig állandó ciklushosszod van és ahhoz képest is már meg kellett volna jönnie, akkor csinálj tesztet. Vagy ha változó hosszúak, akkor akkor tesztelj, ha már többedik napon jársz, mint a leghosszabbiban.
én 5 éve használom a telefonra letölthető menstruációs naptáram és sosem csalodtam benne. akinek normális a ciklusa az nem csalódik a naptárba. nekem amikor küldte a naptáram hogy 1 napot késik már vettem is a tesztet. igyan ugy vagyok mint te 1 nappal elöbb jön meg mindig vagy aznap amikor kell...
most leszek 9 hetes :)
nem mindenki bízik ebbe a naptárba de én igen
Utólag is köszönöm mindenki hozzászólását! :-)
Időközben megjött, úgyhogy nem lesz egyelőre baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!