Ferjemmel az elso probalkozas pontosan 7 napja volt. Kb. Ket napja ugy erzem h. Erzekeny a alhasi tajam es feszulo erzest erzek. Tenap enyhe szurkalast is ereztem. Nm esik jol a nyujtozkodas, feszulo erzest erzek olyankor a hasam aljaban. Miert?
Ha 23án kellene megjönnie akkor ez azt jelenti pont most van a peteérésed azért fájhat.
Ha minden igaz a nyákod is sok.
Most próbálkozzatok, pont jó az időpont hozzá.
Tüneteket pedig csak 2 inkább 3 héttel utána tapasztalsz.
Ha a mensi kimarad tesztelj egyet.
Ezek tényleg peteérés tünetek. Akkor szokott nagyon feszülni petefészek körül. Tökéletes időpont a próbálkozásra. Valamit nagyon elszámolhattál, mindig úgy kell nézni, hogy kb 12-16 nappal mensitől vissza van a peteérés, és ekkor tájt kell sokat együtt lenni :)
Sok sikert és hajrá!
Szia!
Ha babát szeretnétek, most legyetek együtt, mert a hét nappal ezelőtti együttléttől szerintem ne várj sokat.
Nekem 20.án lesz az esedékes menstruációm, és a hét közepén volt peteeresem, ovulációs teszttel követtem, a ciklusaid hosszától függ, de feltételezem, éppen ovulálsz, ezért érzed ezeket.
Sajnos nem olyan könnyű teherbe esni, első
fiam rögtön fogant, de ovulációs tesztet használtam nála is, most a második baba tervezésekor gondoltam minek nekem ovu teszt, együtt leszünk kB középidőben, lazán veszem... Hát pont lecsúsztunk ovuról, szóval most második hónapban nem bízom a véletlenre. 🙂
Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!