Terhes lehetek? Majus.1-en egyutt voltam a parommAL. ES PHARMATEX huvelykupot hasznaltunk minden vedekezes nelkul. Par nao mulva volt kis enyhe fertozesem. Antibiotikumot szedtem ra.
Ha megfelelően használtátok, akkor nincs gond a pharmatex-szel. Mi 9 éve használjuk és csak akkor lett baba, amikor mi is akartuk és nem használtuk. Igaz nekem csak a lágy hüvelykapszula jött be.
DE lehet pl a fertőzéstől vagy éppen a pharmatextől is, mert lehet valamelyik összetevő neked nem jó. Mint írtam nekem is csak a lágy hüvelykapszula jött be, a tabletta annyira szárított pl, hogy attól lett ilyen pici "véres" folyásom. A sima kúp ill. a krém az nekem nagyon folyós volt.
Terhesseg alatt,a terhes nok nem vereznek!
Ha igen,akkor ott baj van,vagy nagyon ritka esetben van csak terhesseg mellett verzes!
Nem vagy terhes!
Ennyi esszel,ne is legyel meg egy darabig! Ha nem akarsz gyereket,akkor ovszer,fog.gatlo,pesszarium!
Mert igy,evvel a kuppocskaval elobb utobb osszejon a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!