Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem akartam foglalkozni vele!...

Nem akartam foglalkozni vele! De valószínű hogy terhes vagyok? 18 L

Figyelt kérdés
Hosszú lenne leírni,de lényeg a lényeg nem védekeztünk,valószínű lehet!! De csak lehet!! Hogy elélvezett .elvileg pont peteéréskor pont aznap sikerült elcsípni az aktust,ezt jelezhette a bőséges nyák ami pont aznap volt,meg ilyen enyhe görcsök,középisdős fájdalom,május 27-én voltunk együtt,utoljára 15-én jött meg,ja és 25-30 naposaim vannak,most a napokban kene megjönni,egy hete elkezdtem görcsölgetni,és bőséges nyák(mint peteéréskor)van azóta is,nem akarok vele foglalkozni túlságosan,kiakarom zárni a terhességet mert nem alakulna túl fényesen akkor a helyzetem.
2017. jún. 8. 21:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az nem nyák, az a zokni.
2017. jún. 14. 12:17
 22/25 p.szabina1223 ***** válasza:

Terhességet kizárni csak úgy tudsz, ha tesztelsz. Azzal nem érsz el semmit, ha nem veszel tudomást az egészről, attól hogy ezt csinálod, ha terhes vagy, a baba még ott marad :S

Mikor kellene megjönnie?

2017. jún. 15. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Na?
2017. jún. 25. 02:51
 24/25 anonim ***** válasza:

terhes,már kiírt arról is egy kérdést.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

lehet gratulálni!

2017. jún. 25. 08:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Na majd valamelyik másik kategóriába figyelni kell, hogy Zokni úr hogy reagál. :D
2017. jún. 25. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!