Nem akartam foglalkozni vele! De valószínű hogy terhes vagyok? 18 L
Figyelt kérdés
Hosszú lenne leírni,de lényeg a lényeg nem védekeztünk,valószínű lehet!! De csak lehet!! Hogy elélvezett .elvileg pont peteéréskor pont aznap sikerült elcsípni az aktust,ezt jelezhette a bőséges nyák ami pont aznap volt,meg ilyen enyhe görcsök,középisdős fájdalom,május 27-én voltunk együtt,utoljára 15-én jött meg,ja és 25-30 naposaim vannak,most a napokban kene megjönni,egy hete elkezdtem görcsölgetni,és bőséges nyák(mint peteéréskor)van azóta is,nem akarok vele foglalkozni túlságosan,kiakarom zárni a terhességet mert nem alakulna túl fényesen akkor a helyzetem.2017. jún. 8. 21:12
22/25 p.szabina1223 válasza:
Terhességet kizárni csak úgy tudsz, ha tesztelsz. Azzal nem érsz el semmit, ha nem veszel tudomást az egészről, attól hogy ezt csinálod, ha terhes vagy, a baba még ott marad :S
Mikor kellene megjönnie?
24/25 anonim válasza:
terhes,már kiírt arról is egy kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
lehet gratulálni!
25/25 anonim válasza:
Na majd valamelyik másik kategóriába figyelni kell, hogy Zokni úr hogy reagál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!