Babysitter vagyok egy 26 hónapos kisfiú mellett. Ha kiderül, hogy terhes vagyok, mennyi az az idő, amit még tudok a gyerekkel lenni, foglalkozni?
Szerintem is nyugodtan bármeddig. Az első három hónapban vigyázz azonban, nehogy elkapj tőle valamit, bár 27 hónapos, akkor még valószínűleg nem jár közösségbe, tehát kisebb eséllyel kaphat el fertőző gyeremekbetegségeket. A rubeola vagy a bárányhimlő károsan befolyásolhatja a terhességedet.
Az utolsó hónapban, szerintem már ha megteheted, akkor már ne babysitterkedj, mert akkor már a nagy pocid miatt nehezebben fogod tartani az iramot a majdnem 3 éves kisfiúval. A terhesség végén kimondottan ártasz a babádnak, ha elkapsz egy bárányhimlőt!
Bár nekem 2 gyermekem van, közöttük pedig csak 19 hónap különbség van, a terhesség kicsit nehezebb volt a másodikkal, hiszen az elsővel ugyanúgy kellett foglalkoznom, mint a terhesség előtt.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!