Mikor végezzem el a terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Április 9-én menstruáltam utoljára.A fogamzásgátlónál kifelejtettem pár tablettát,ezért abbahagytam.Amikor az esedékes napon nem jött meg,elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta,hogy nem lát semmi "szokatlan",menjek vissza akkor,ha a teszt pozitív.A terhességi teszt persze negatív lett.Azóta eltelt egy hónap,még mindig nem menstruálok,kiszámítva ez 56 nap.A melleim nagyon érzékenyek,és egy hete kb."mindjárt megjön" érzésem van.Érdemes elvégeznem még egy tesztet vagy várjak még pár napot?2017. jún. 8. 10:19
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet feltenni,de most x-epil-lel jól kivehető 2 csíkot teszteltem
2017. jún. 9. 15:50
13/13 A kérdező kommentje:
Korai még az öröm és a gratuláció,mivel megvizsgált az orvos,és nem talált terhességre utaló jeleket.Elküldött vérvételre.Holnap megyek az eredményért.Nem értem ezt az egészet
2017. jún. 12. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!