Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik terhességi tesztet...

Melyik terhességi tesztet végezzem el ebben az esetben? Mit ajánlanátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
11 napja voltunk együtt védekezés nélkül. Vannak tünetek, de nem mérvadóak, még korai lenne, lehet, hogy csak PMS. Viszont a közeljövőben orvoshoz kell mennem (néhány nap múlva), és esélyes egy CT vizsgálat, amit nem merek bevállalni, ha esetleg pozitív a teszt. Melyik teszt mutatná ki majdnem biztosan, hogy van-e baba?
2012. szept. 5. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
10es érzékenységűt, de szigorúan reggeli első pisiből, és ct vizsgálat előtt mondjuk 1 nappal ellőni.
2012. szept. 5. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok. A DM-ben lehet 10-es érzékenységű tesztet kapni?
2012. szept. 5. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem netes 10-es érzékenységű csak 14. napon mutatta...

Viszont (előző terhességemnél) Qupido 10-es már 10. napon, nem első vizeletből pozitív lett, most pedig Facelle 25-ös tesztcsík (Rossmannból) szintén 10. napon, szintén nem első vizeletből. Nem csak a teszt érzékenysége számít, hanem az is, milyen reagenst tesznek bele. A Facelle-ről sokan írták, hogy nagyon korán mutatta a babát. Ráadásul csak 300 Ft.

2012. szept. 5. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A 10-es érzékenységűbe olyan reagenst tesznek, ami reagál a kevés hcg-vel is, a 25-be meg olyant, ami csak bizonyos mennyiségű hcg-re reagál. A reeggelit meg azért írtam, mert mindig az a legbiztosabb, 10-esnél , 25-ösnél is . (Reggeli első pisiben a legmagasabb az érték, a nap folyamán lecsökken és lehet h az alá a határ alá megy amit már nem tud a 10-es se kimutatni, a 25-ös meg végképp nem)
2012. szept. 5. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Dm-ben nincs 10-es, csak 25-ös és 50-es. 10-est patikában kapsz (Qupido, de kevés helyen kapni, sok helyen csak rendelésre hozzák) vagy neten (Vatera, teszvesz), de utóbbiakról írtam, hogy nálam nagyon nem vált be, később mutatott pozitívat mint a 25-ös, mivel nagyon olcsó, valószínűleg rossz(abb) minőségű a reagens benne. DM-esek közül nekem a One step 12. napon lett nagyon halvány pozitív.
2012. szept. 5. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az Intex gravi hcg teszt a 12. napon halvány pozitív lett. Ez gyógyszertárban kapható. Az érzékenységét nem tudom, 2 éve használtam, de szerintem ma is lehet kapni. Én meg voltam vele elégedve!
2012. szept. 5. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél 2+1 dbos romed mariát. Azok nagyon jók, soha nem csaltak nekem.
2012. szept. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!