Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor végezzem el a terhességi...

Mikor végezzem el a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Április 9-én menstruáltam utoljára.A fogamzásgátlónál kifelejtettem pár tablettát,ezért abbahagytam.Amikor az esedékes napon nem jött meg,elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta,hogy nem lát semmi "szokatlan",menjek vissza akkor,ha a teszt pozitív.A terhességi teszt persze negatív lett.Azóta eltelt egy hónap,még mindig nem menstruálok,kiszámítva ez 56 nap.A melleim nagyon érzékenyek,és egy hete kb."mindjárt megjön" érzésem van.Érdemes elvégeznem még egy tesztet vagy várjak még pár napot?
2017. jún. 8. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Érdemes, most már bármikor tesztelhetsz, nem muszáj reggelig várni.
2017. jún. 8. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld meg tesztet.

Ha az negatív, akkor viszont a fogamzásgátló abbahagyása okozza a késést.

2017. jún. 8. 10:31
 3/13 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

56. ciklusnapon szerintem a nap bármely szakában kimutatja a teszt, ha terhes vagy. Akár most azonnal is csinálhatsz. Ha negatív, valószínűleg hormon probléma lesz.

2017. jún. 8. 10:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Teszteltem Clear Blue teszttel.Nem tudom eldönteni,hogy pozitív-e,mert a 2.csík(ennél a fajtánál ugye egy keresztet mutat) nagyon-nagyon halványan jelent meg
2017. jún. 8. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:
a nagyon halvány is pozitív... gratulálok!
2017. jún. 8. 16:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. jún. 8. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Fel tudod tölteni a tesztet?
2017. jún. 8. 18:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Képen nem igazán látszik.Szabad szemmel is csak egy nagyon halvány csík van jelen.Holnap is tesztelek,hátha akkor már erősebb.Viszont a "mindjárt megjön" érzés még mindig fent áll,a fájó mell és hasfeszüléssel együtt
2017. jún. 8. 19:14
 9/13 VeDi84 ***** válasza:

Drukkolok!

Írd meg, hogy mi lett a mai teszt eredménye.

2017. jún. 9. 08:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben,megírom.Köszönöm szépen a bíztatatásokat!
2017. jún. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!