Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki nem várta ki a 3...

Volt aki nem várta ki a 3 hónapot, terhes lett és minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Nyáron abbahagytam a fogamzásgátló szedését,2 hónap múlva összejött a baba akit sajnos 11 hetesen elveszítettem:-(( 5 éve amikor a lányomat szültem a dokim azt mondta tabi abbahygás után rögtön terhes maradhatok semmi gond. A mostani doki azt mondta lehet hogy kevés volt a 2 hónap a gyógyszer abbahagyás után és nem volt elég erős még a méhem ezért halt meg a baba a 11.-ik héten:-( 3 hónap várakozási időt javasolt,egy másik orvos aztmondta 2 is elég. Annyira szeretném ujra,de félek is nehogy elkapkodjam az időt ezért kérdezem hogy aki a 3 hónapon belül terhes maradt nem volt gond?
2008. okt. 16. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 2 hónappal a fogamzásgátló abbahagyása után estem teherbe (idén májusban), de a 7. héten elveszítettem a babát. A dokim genetikai problémára gyanakszik, nem a gyógyszer még meglévő hatásaira (egyébként 10 ébig szedtem). 3 hónap elteltével most újra babát várok, 5 hetes vagyok. A dokim a biztonság kedvéért a terhesség kiderülésekor felírt Utrogestan hüvelykúpot és a vetélés ellen palástfű teát is iszom. Bízom benne, hogy most már ez a baba megmarad és nem lesz semmi baja.

Ha úgy érzed, hogy lelkileg felkészültél egy új jövvény fogadására, hidd el, hogy jönni fog! Csak pozitívan!

2008. okt. 16. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem tablettát, hanem hüvelygyűrűt használtam, nekem azt mondta a doki, hogy kiveszem a gyűrűt és már lehet is baba. Háát... július 21-én volt az utolsó mensim augusztus elején terhes lettem. Annyi "probléma" volt a terhességem alatt, hogy picivel kevesebb volt a magzatvizem, így genetikai UH-ra mentem, majd biztos, ami biztos magzati szív UH-ra. Semmi gond nem volt. A bébim tegnap volt fél éves.

Üdv

2008. okt. 16. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a sógórnőm volt így! Tabit szedett abbahagyta és rögtön teherbe is esett! Egy gyönyörű egészséges kislánya született!!!
2008. okt. 16. 11:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is iszom a teákat is és a vitaminokat is szedem hogy testileg is felkészüljek. Gratulálok nektek a babához és jó egészséget kivánok! Annyira reménykedem hogy 3 hónap mulva ujra lesz egy pozitív tesztem:-)
2008. okt. 16. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyik hónapban abbahagytam a gyógyszert és a következő hónapban meg is fogant a gyönyörő egészséges kisfiam aki ma 8 hetes.
2008. okt. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!