Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek mikor pozitív...

Mit éreztetek mikor pozitív lett a teszt?

Figyelt kérdés
Főképp olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik nem tervezték, de megtartották. De bárki válaszát szívesen fogadom.
2017. jún. 6. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt a jo k..rvami.dent !!!

Majd leultem es bogtem egysort

De a vegere azert rendezodtek a dolgok ... De nem volt konnyu menet !

2017. jún. 6. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát az első babámnál kb sokkot kaptam én is úgy mint ahogyan azt a többiek írták :) Tervezett baba volt,kora reggel (fél5-kor) felkeltem és megcsináltam a tesztet(sajnos a márkanevére már nem emlékszem). Első pillantásra úgy nézett ki mintha negatív lenne,aztán oda tartottam a lámpához és akkor láttam meg hogy ott bizony egy halvány 2. csík is van ami időn belül jött ki :) Leültem egy székre és csak nézegettem és nem hittem el. Egyszerre éreztem örömet,félelmet,izgatottságot,rettegést. Nem tudtam hirtelen felfogni hogy anya leszek,aggódtam hogy meg fogunk e tudni adni neki mindent,hogy rendben lesz e a terhességem,stb.A férjem aznap reggel fél7-kor jött haza a munkából,alig vártam hogy közöljem vele a hírt. :) Mutattam neki a tesztet és mondtam neki h a halvány csík is pozi..nagyon boldog volt ő is..még pár napot dolgoztam aztán eljöttem táppénzre.

A második terhességem már nem volt ilyen sokkos :)

A nemvárt előtt 1 nappal (ha jól emlékszem) du.-i pisiből egy extra halványat teszteltem Gabriel-el,pár nap múlva szépen erősödött a csík :) Boldogok voltunk akkor is de akkor már nem ért minket se ,,meglepetés,se sokk,, :)

2017. jún. 7. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi is terveztük!

Esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet.... el is felejtettem ,leraktam az asztalra. 2-3 perc után jutott eszembe,hogy jaa.. a teszt! Ránéztem.. és az első ami kijött a számon a neeee B@@ssz!!! :D és sírás. Meg a nézegetés , hogy most akkor ez tényleg pozitív??!! Sikerült???! Aztán az izgulás hogy minden rendben legyen. Másfél évet vártunk a picike fiúnakra :) most vagyok 23 hetes. De imádom!

2017. jún. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!