Mit éreztetek mikor pozitív lett a teszt?
Hát mi terveztük..
Az első gondolatom az volt, hogy: "Pozitív. Igen? Igen! Mi? Akkor most egy kis bébi növekszik a pocakomban? Tényleg!!!!" Második: "Úúúúú, hogy mondjam el a páromnak???? :D "
Azonnal meg akartam osztani vele!
Az elsőt terveztük,majd' kicsattantam az örömtől.
Nem is terveztünk több gyermeket...
Aztán egyszercsak gyanús lett néhány dolog...vettem tesztet.
Hát nem is tudom mit éreztem pontosan...
Először kezdett elsötétülni előttem minden,aztán kivert a víz,szédültem,és csak azt tudtam hajtogatni,hogy Úristen,Úristen...
Aztán mikor kicsit magamhoz tértem volna,akkor jött a következő sokk:hogy mondjam meg a férjemnek?
Utólag visszagondolva,lehet kicsit túlaggódtam a dolgot,de ezek voltak az első reakcióim :)
Mostmár természetesen nagyon várjuk,hogy megszülessen a picilány :)
Most hagytam abba fog. gátlót, tegnap kellett volna elkezdeni szedni. Most így előre azt érzem, hogy biztos nagyon megijednék ha pozitív lenne, nem is csak az első hónap próbálkozás után, hanem bármelyik után, mert azért az mégiscsak egy emberi lény akiért én felelek. :D Akkor is ilyet éreztem amikor a kiskutyánkat hoztuk haza a menhelyről, ami közel sem olyan nagy dolog. Emiatt gondoltam hogy egy kicsit hajlamos vagyok túlparázni mindent, de ha másoknál is volt ilyen akkor megnyugszom hogy nem bennem van a hiba.
Azt meg nem tudom, miért írtam oda hogy arra vagyok kíváncsi aki nem tervezte, mert tervezetten is így lennél vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!