Ez lehet pozitív? X epil teszt.
2017. máj. 23. 15:40
1/10 anonim válasza:
Igen , az és sokakkal ellentétben engem még nem vert át ez a fajta.
:-)
2/10 anonim válasza:
Ha kibirod 3 nap mulva csinálj mègegyet ! Megy a drukk
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Tegnap is csináltam azon ennyire nem látszódott.
2017. máj. 23. 15:51
4/10 anonim válasza:
Nekem pozitívnak tűnik.
Nekem is bevált ez a teszt.
5/10 anonim válasza:
Talán pozitív lesz. Ismételd majd.
6/10 anonim válasza:
Én sehol nem látom a 2. csíkot.
7/10 anonim válasza:
Mindig x epilt használok, sosem csapott be (3 terhesség), szerintem megbízható. De azért ha még a nem várt előtt vagy, gondolj arra. hogy sok kémiai terhesség létrejön, ami a menstruációval megszakad. De persze megy a nagy drukk! :)
8/10 anonim válasza:
Na pozitiv volt vagy szellemcsík ?
teszteltél azóta ?
9/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnos negatív volt.
2017. jún. 10. 13:26
10/10 anonim válasza:
7es vagyok. Sajnálom... pont most teszteltem egy ugyanilyet... de akkor negatívnak veszem. Tényleg nem csalódtam még ebben a tesztben, de most fogok váltani. Rengeteg kétes x epil tesztet tettek fel mostanában furcsa halvány csíkokkal, nem tudom mi ez az áradat, de nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!