Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a peteérés jelei?

Mik a peteérés jelei?

Figyelt kérdés
Eltérő véleményeket hallok, így segítségre szorulok:)A fájdalom és a nyákos folyás peteéréskor van? Mert olyan véleményt is hallottam, hogy ezek csak megelőzik a peteérést, de maga a pé akkor van, amikor ezek a tünetek elmúltak. Ha így van, a jelek után mennyivel lehet a pé? (Nem használtam tesztet, tudom, hogy az egyértelműsítené a kérdést,de erre most nem tudok hagyatkozni)
2010. máj. 18. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Az ovulációnak számos jele van. A leggyakoribb és legjobban felhasználható jel a középidős fájdalom és vérzés, valamint a hüvelyváladék bővebbé válása, az ún. "nedves napok". A peteérés idején minden esetben a méhnyak nyák összetétele, mennyisége és minősége az ösztrogén hatására változik, átlátszóvá, nyúlóssá, sikamlóssá válik (tojásfehérjéhez hasonlít). Ovulációs vérzése a nők néhány százalékának van, egyeseknél rendszeresen, másoknál csak időnként. Ha ezeket tapasztalod, akkor általában 24-48 órán belül megtröténik az ovuláció.
2010. máj. 18. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!nálam ilyenkor előfordul enyhe hasi görcs és sűrű fehér folyásom van majd átmegy nyákosba.Utána jönnek a száraz napok az első ilyen napon érdemes együtt lenni,ekkorra már a hasi görcs is elmúlik.
2010. máj. 18. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bizakodom:)

2010. máj. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!