Mik a peteérés egyértelmű jelei?
utolsó menstruáció 07.16.Általában 5-6 napos.A ciklusom általában 34-35napos(a ciklus.hu szerint)Ott azt írja,hogy a következő ovuláció 08.05.
De akkor ma miért görcsölget,szúr a hasam?!?És fel is puffadt.Van egy kevés folyásom is.
Tegyem hozzá,hogy 9hónapja szültem,és 1-2 hete szinte már alig szopik a babám.Szinte már nem is.Tudom hogy ez is befolyásolja,de akkor most hogy számoljam?Tudtok tapasztalatokat mondani,kinek hogy volt?
A oeteérés EGYETLEN egyértelmű jele: felugrik a reggeli hő.
Minden más csak szubjektív, és bármitől lehet. Nekem pl sosem szúr a hasam.
További jelek lehetnek: tojásfehérjeszerű, híg és bő folyás, magas és nyitott méhnyak, pozitív LH teszt. Ovuláció utáni napon már kemény a méhnyak.
Nekem talán a bővebb folyás az egyetlen jel, ami 3-4 napig tart, tehát a konkrét napot ebből sem tudom megállapítani...
A hőm sosem megy sehova, ingadozik egész hónapban 2-3tizedet, de nagy ugrás, és fennmaradás nincs! Pedig van peteérésem. Igaz, gyógyszert szedek a pajzsmirigyemre, lehet, hogy az a ludas.
Az LH teszt legtöbbször beválik, de van, hogy nem kapom el a pozitívat, és egész hónapban negatív...
A szurkát nem érzem már jó ideje, esetleg egy ici-pici feszítést érzek a petefészkemnél.
De sokkal jobbak azok a hónapok, amikor fogalmam sincs, hogy mi mikor van...
Az előző babám (sajnos őt elveszítettük) a ciklus 27. napján fogant, és semmi nem utalt a peteérésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!