Szerintetek, ez lehetséges?
Ma vagyok 16nappal aktus után,ahogy,észre vettem at aktus után volt 1nappal ovum.
Ma reggel halvány pozitívat teszteltem ami kijött az időn belül.látszik a helye ahol lennie kell a csíknak enyhe rózsaszínes árnyalatban.one step 10 kazettás tesztet használtam..a,hőm magasabb mint szokott lenni mert mensz előtt 35.8 most 36.8.
Egy hónapja trimesztert szedek.
Viszont a szokásos tüneteim vannak mint mensz előtt..Fáj a hasam puffadt vagyok,alig van folyásom,meg mell érzékenység.volt valaki igy 16 nappal utánna?nem kellene erősebbnek lennie? Elóző hónapban 12én jött meg most olyan 8-9re nem várom!a szívem a torkomban dobog.nekem is sok probálkozás van a hátam mögött.hihetetlen is de nem akarom beleélni magam.köszönöm a válaszokat
Ha a teszt pozitiv, akkor terhes vagy. Gratulalok!
A tunetek meg mindenkinel masok, foleg a legelejen, ilyen 2-3 hetes terhessegnel, nemvart kornyeken barmit belele lehet magyarazni.
Nekem a testi fizikai tunetek pont ugyanolyanok voltak mikor terhes lettem, mint elotte evekig.
Az a kulonbseg volt, hogy azon a napon mikor meg kellett volna jonnie reggel a boltban a huspult kornyeken eros emelyges es gyengeseg fogott el, elgondolkodtam rajta, hogy most vagy ide hanyok, vagy elajulok, de valami tuti nincs rendben. Na akkor vettem egy tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!