Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek, ez lehetséges?

Szerintetek, ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 16nappal aktus után,ahogy,észre vettem at aktus után volt 1nappal ovum.

Ma reggel halvány pozitívat teszteltem ami kijött az időn belül.látszik a helye ahol lennie kell a csíknak enyhe rózsaszínes árnyalatban.one step 10 kazettás tesztet használtam..a,hőm magasabb mint szokott lenni mert mensz előtt 35.8 most 36.8.

Egy hónapja trimesztert szedek.

Viszont a szokásos tüneteim vannak mint mensz előtt..Fáj a hasam puffadt vagyok,alig van folyásom,meg mell érzékenység.volt valaki igy 16 nappal utánna?nem kellene erősebbnek lennie? Elóző hónapban 12én jött meg most olyan 8-9re nem várom!a szívem a torkomban dobog.nekem is sok probálkozás van a hátam mögött.hihetetlen is de nem akarom beleélni magam.köszönöm a válaszokat

#terhesség #pozitív #menstruációs tünet
2017. jún. 6. 05:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 2. Csík rózsaszín akkor pozitív terhes vagy
2017. jún. 6. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a teszt pozitiv, akkor terhes vagy. Gratulalok!

A tunetek meg mindenkinel masok, foleg a legelejen, ilyen 2-3 hetes terhessegnel, nemvart kornyeken barmit belele lehet magyarazni.

Nekem a testi fizikai tunetek pont ugyanolyanok voltak mikor terhes lettem, mint elotte evekig.

Az a kulonbseg volt, hogy azon a napon mikor meg kellett volna jonnie reggel a boltban a huspult kornyeken eros emelyges es gyengeseg fogott el, elgondolkodtam rajta, hogy most vagy ide hanyok, vagy elajulok, de valami tuti nincs rendben. Na akkor vettem egy tesztet...

2017. jún. 6. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
ha pozitív akkor terhes vagy. és nyugodj meg a tünetek miatt én 9 hetes vagyok és csak a mellem fáj meg néza a fejem. szoktam szédülni is de ilyen melegbe az is csoda hogy nem estem még össze :)
2017. jún. 7. 05:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek Gabrielt vettem.köszönöm a válaszokat.megírom mi lett az eredmény
2017. jún. 7. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Pozitív valamivel erősebben :-)
2017. jún. 8. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!