Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy még nem...

Lehetséges, hogy még nem mutat a teszt?

Figyelt kérdés

Utoljára április 26-án jött meg, a ciklusaim erősen változóak, olyan 30-36 naposak általában. Ez már a 38. nap, vagyis ha a hosszú ciklussal számolok akkor is késik min. 2 napja. Május 19-én voltunk úgy együtt, tehát pont 2 hete. Reggel csináltam egy extra érzékenységű tesztet, amire azt írta akár a menzesz elmaradása előtt 6 nappal képes kimutatni a terhességet, de erős negatív lett.Ez már a 3. (féle) tesz. Lehetséges, hogy még nem termelődött elég hcg? Természetesen csinálok még majd tesztet, illetve majd doki. Csak tapasztalatra lennék kíváncsi, ennyi idő után csak kéne valamit mutatni, nem?

27L

2017. jún. 2. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ha kozepidoben volt peteeres mar valoszinu mutatnia kene egy erzekenyebbnek, inkabb csak kesik.

(ha elfogadsz egy tanacsot: 27 evesen mar nem lany vagy hanem no)

2017. jún. 2. 09:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Lehetséges, de semmi tünetem, se olyan, hogy meg akarna jönni, se terhességi.

Valóban, *N :)

2017. jún. 2. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy terhes vagy. Ilyenkor már ki kéne mutatnia.

Egyébként fölösleges ilyenkor tüneteket keresni még. Kevés nőnek van, ehhez képest sok bebeszéli magának a nem terhes tüneteket is.

2017. jún. 2. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:

hát, még van esély, de kicsi.

viszont a 30-36 napos ciklusok miatt érdemes lenne beszélned dokival, illetve ovu tesztelned, ha babát szeretnétek.

2017. jún. 2. 09:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Már beszéltem erről nőgyógyásszal, gyógyszerekkel próbálta 28 napossá varázsolni a ciklust, de én nem igen bírom a gyógyszereket. A gyógyszer abbahagyása után (kb 3 éve) több, mint 1,5 évbe telt, mire egyáltalán beállt erre a 30x naposra. Az ovu teszt jó ötlet.
2017. jún. 2. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell28 napossá varázsolni, pláne nem gyógyszerekkel. Csak figyelni kell az ovut. Nyák, hőmérő, ovuteszt.

Nem értem, miért írta mindenki, hogy nem valószínű és csak késik. Késni csak az ovuhoz képest tud. Már mért ne lehetett volna a 25. ciklusnapon az ovu. Pl.

Ha korábban volt, már meg kellett volna jönnie. Csak komolyabb hormonzavar esetén megy túl a luteális fázis mondjuk a 17. Dpo-n is.

Mintahogy az is lehet, hogy nem volt ovu egyáltalán.

2017. jún. 2. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:

A nem várt napján nem mutatta ki a 10-es teszt, rá egy hétre gyönyörű két csíkos tesztem lett. 28 napos a ciklusom, de szerintem a 18. nap körül volt pete érésem, azért nem mutatta akkor.

13 hkm

2017. jún. 5. 09:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Nálam még mindig semmi. Nem jó ez a bizonytalanság. Holnap doki.
2017. jún. 5. 12:09
 9/11 A kérdező kommentje:
A teszt reggel negatív még mindig (sokadik féle), de orvos látta már ma a petezsákot:)
2017. jún. 9. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Komolyan??? :-) Gratulálok!! :-D
2017. jún. 9. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!