Lehetséges, hogy még nem mutat a teszt?
Figyelt kérdés
Utoljára április 26-án jött meg, a ciklusaim erősen változóak, olyan 30-36 naposak általában. Ez már a 38. nap, vagyis ha a hosszú ciklussal számolok akkor is késik min. 2 napja. Május 19-én voltunk úgy együtt, tehát pont 2 hete. Reggel csináltam egy extra érzékenységű tesztet, amire azt írta akár a menzesz elmaradása előtt 6 nappal képes kimutatni a terhességet, de erős negatív lett.Ez már a 3. (féle) tesz. Lehetséges, hogy még nem termelődött elég hcg? Természetesen csinálok még majd tesztet, illetve majd doki. Csak tapasztalatra lennék kíváncsi, ennyi idő után csak kéne valamit mutatni, nem?
27L
2017. jún. 2. 09:18
11/11 A kérdező kommentje:
Igen:) Ritka de néhány embernél nem mutat a teszt. De azért csak éreztem valamit. Köszi!
2017. jún. 10. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!