Ovulációs teszt miért mutat halávny csíkot?
Azért mert egy ciklus alatt 1x lesz pozitív és max 2 napig!!
De LH-hormon mindig van a szervezetben. Csúnya lenne ha nem volna.. :)
Egyes vagyok
Ami a poen.. nekem is a 20as erzekenysegu volt jo az erzekenyebb nem vált be ami fura , de ez van.
Es nekem pl kell napi 2x neha 3x tesztelni h elkapjan a pozi orakat mert ugye nem egesznap pozitiv ha elkapod.
Sztem akkor lett volna pozi amikor majdnem az volt a teszted csak elobb vagy kesobb kaptad el!:)
Nekem ilyen rózsaszín ebayes vált be. Kb 40Ft/ db.
15-ös vagy 20-as érzékeny.
Ugyanez a fajta de kék LH-feliratos tesztcsíkos 25-ös az nekem már nem mutatott semmit, valami david vagy ilyesmi nevű (az is pink de még világosabb) meg több napig mutatta. (az 10-es)
Én is elkezdtem a 12-13. nap aztán vagy-vagy. Volt amikor a 17-18. nap lett erős. Olyan is volt, hogy 13. erősebb volt, mint a 15. nap de mind negatív volt és 18. nap lett pozi.
Javaslom, hogy ha elkezded akkor minden nap ugyanakkor próbáld nézni, mondjuk 10-18 között valamikor és azokon a napokon amikor gyanítod, hogy ovulálsz délelőtt és délután is, ahogy már más is írta. Azért lehet, hogy egyszer élénkebb egyszer gyengébb, mert előtte kevesebbet vagy többet ittál/ ettél / voltál a wc-n/ izzadsz... stb. Attól még közeledik a peteérésed napja, de ezt ugye nem első vizelettel kell és bizony nekem is ezért volt összevisszaság eleinte mert hiába tartottam be, hogy tesztelés előtt ne igyak és pisiljek 2 órával, akkor is olyan volt mintha elhagytam volna és nem közeledne a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!