Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt miért mutat...

Ovulációs teszt miért mutat halávny csíkot?

Figyelt kérdés
29 napos ciklusnál 12. Napon alig látható volt a második csík. 13. Napon erősebb 14. Napon ismét halványabb. Ez miért lehet? Már van gyermekem. Nála nem basználtam ilyet. 31 napos ciklusnál naptár segítségével számoltam leteérést aznap voltunk együtt és terhes is voltam, másfél éves a fiam.
2017. máj. 23. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért mert egy ciklus alatt 1x lesz pozitív és max 2 napig!!

De LH-hormon mindig van a szervezetben. Csúnya lenne ha nem volna.. :)

2017. máj. 23. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy amikor a "legerősebb" volt akkor is halványabb volt a kontroll csíknál
2017. máj. 23. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ovu teszteknél be kell "lőni" az érzékenységet. Nekem pl. 20- as volt a megfelelő. De itt olvastam már olyat, hogy 10- es illetve 15- ös érzékenységűt használtak.
2017. máj. 24. 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok

Ami a poen.. nekem is a 20as erzekenysegu volt jo az erzekenyebb nem vált be ami fura , de ez van.

Es nekem pl kell napi 2x neha 3x tesztelni h elkapjan a pozi orakat mert ugye nem egesznap pozitiv ha elkapod.

Sztem akkor lett volna pozi amikor majdnem az volt a teszted csak elobb vagy kesobb kaptad el!:)

2017. máj. 24. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen rózsaszín ebayes vált be. Kb 40Ft/ db.

15-ös vagy 20-as érzékeny.

[link]

Ugyanez a fajta de kék LH-feliratos tesztcsíkos 25-ös az nekem már nem mutatott semmit, valami david vagy ilyesmi nevű (az is pink de még világosabb) meg több napig mutatta. (az 10-es)

Én is elkezdtem a 12-13. nap aztán vagy-vagy. Volt amikor a 17-18. nap lett erős. Olyan is volt, hogy 13. erősebb volt, mint a 15. nap de mind negatív volt és 18. nap lett pozi.

Javaslom, hogy ha elkezded akkor minden nap ugyanakkor próbáld nézni, mondjuk 10-18 között valamikor és azokon a napokon amikor gyanítod, hogy ovulálsz délelőtt és délután is, ahogy már más is írta. Azért lehet, hogy egyszer élénkebb egyszer gyengébb, mert előtte kevesebbet vagy többet ittál/ ettél / voltál a wc-n/ izzadsz... stb. Attól még közeledik a peteérésed napja, de ezt ugye nem első vizelettel kell és bizony nekem is ezért volt összevisszaság eleinte mert hiába tartottam be, hogy tesztelés előtt ne igyak és pisiljek 2 órával, akkor is olyan volt mintha elhagytam volna és nem közeledne a nap.

2017. máj. 24. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. máj. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!