Mikor kell együtt lenni ovulációs teszt alapján, hogy baba legyen?
Figyelt kérdés
tegnap pozitív volt az ovu tesztem ugyanolyan erős két csík volt. tegnap este együtt is voltunk. mikor kellene legközelebb? köszi2017. ápr. 3. 10:44
1/19 anonim válasza:
pozitív teszt után 12-24 órával a legnagyobb az esély.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. akkor tegnap meg ma jó lesz igaz? sajnos tudom úgy tünik hogy időzitjük az együttlétet,de nem így van,a hónap többi részében spontán vannak ezek a dolgok de ilyenkor egy kicsit időzitett igen ovukor.. de szerintem ezt mindenki igy csinálja
2017. ápr. 3. 11:09
3/19 anonim válasza:
Szia! Nekem 31.én este még nem volt olyan erős két csíkos az ovulációs tesztem nem is próbálkoztunk.Úgy döntöttem megvárom a más napot.1.én reggel voltunk együtt úgy spontán viszont éreztem hogy ovulálni fogok..(megérzem mióta 2x szültem) csináltam egy ovu tesztet az aktus után és hát full pozitív lett . Estére viszont már megint nem volt pozitív. Szóval ezt az idopontot jól elkaptuk remélem. Van két lányom fiúra gyúrtunk azt mondjak ilyenkor nagyobb rá az esély, lányra ovu előtt. Kíváncsi vok mik lesznek a fejlemenyek. Majd írd meg légyszi
4/19 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem mégse tegnap előtt lett pozi akkor csak ugyanolyan erős volt a csík,tegnap erősebb volt a teszt csíkom a kontroll csíknál,és ma reggel,délelött inkább,éreztem hogy ovuzok. én is megérzem áltlalában,erős szúró fájdalom... tegnap este és tegnap elött este is együtt voltunk ez igy jó lehet igaz?
Drukkolok nektek a kisfiúhoz én amugy inkább kislányt szeretnék,van már egy 4 éves lányunk :)
2017. ápr. 4. 14:31
5/19 anonim válasza:
Kérdező tudsz feltölteni képet ?
Az én tesztjeim ilyenek [link]
6/19 anonim válasza:
Drukkolok h összejöjjön a babó sztem jó esély van rá :-)
9/19 A kérdező kommentje:
14.nap a tegnapi
2017. ápr. 4. 19:05
10/19 A kérdező kommentje:
04.01 a pozi neked és másnap lehetett ovud mikor negatív lett :)
2017. ápr. 4. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!