Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehet? Szep.23-án volt...

Ez mi lehet? Szep.23-án volt az utolsó mesim, okt.6-án voltam ultrahangon amikor a doki látott egy domináns tüszőt,20-án kellett volna megjönnie de ma reggelre megjött. Pedig a hőm 31,1, tiszta eres a mellem, és fájdalmas. Nem értem!

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
ha a hőd 31.1 akkor te ki vagy hűlve. Azt jól mérted te egyáltalán????? szerintem nem.....
2008. okt. 16. 09:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi 37,1
2008. okt. 16. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:

első vagyok: így már más. Hát a hőd az magas. Nekem mikor ennyi volt, akkor vártam babát. Az érdekes, hogy ma megjött és a hőd ennyi. Lehet babás vagy. Nem csináltál tesztet? rendes a menszeszed?

hallottam már olyat hogy valaki így is terhes volt.

sok sikert.

5 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 16. 09:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom milyen lesz a mesim,mert 1-2 napig pecsételő szokott lenni,és csak utánna indul el úgy tisztességesen.Mos várok és a holnap reggeli első vizeletből tesztelek.

Bár úgy lenne ahogy mondtad,máár nagyon régóta vágyunk egy babára!

Köszi!

2008. okt. 16. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha holnap reggel pozitívat tesztelsz, szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy nehogy a vérzés miatt probléma legyen! Sok sikert!
2008. okt. 16. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:

első vagyok megint :)

Jaj, én nagyon fogok neked szurkolni, hogy pozitív legyen.

Gondolj majd rám és írj vissza ide hogy mi lett az eredményed, jó? légyszi.....

bízzál benne, hátha!

2008. okt. 16. 12:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megírom az eredményt,nagyon aranyosak vagytok!

Szerintem nincs baba rendesen elkezdtem vérezni:(

Holnap jelentkezem!

2008. okt. 16. 14:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos negatív lett a teszt,ma reggelre lement a hőm is 36,5-re.Sajnos ebben a hónapban sem jött össze,de nem adom fel!

Minden jót neked,és köszönöm a biztatást.

2008. okt. 17. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:

hát sajnálom... tényleg!

ne add fel soha! egyszer úgy is összejön. Én is akkor néztem egyet hogy pozitív lett amikor nem is gondoltam volna. Te is így leszel.

Minden jót neked is.

2008. okt. 17. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!