"RUTINOS TESZTELŐK"! Olvassátok el légyszi. Mára nem vártam. Melyik tesztnek higgyek?
gratulálok! nagyon fiatal terhes vagy ezért bizonytalanok a tesztek. egy hét múlva csinálj meg egyet bármelyikkel és vadító erős csík lesz!
én is így jártam, nagyon vártam a picit és örülten tesztelgettem.
most holnap 5hós lesz, a nagyobb pedig 3éves
ha mar tobb teszted is pozitiv akkor nemhiszem hogy ne lennel terhes, akkor is ha halvany pozotiv a teszt. en ugyan nem vagyok annyira tul rutinos, nekunk 4 honap utan jott ossze, addig folyton tesztelgettem, es azmikor pozotiv lett, 4 fele tesztem volt. es ebbol 3 pozitiv volt de 1 neg. szerintem ha volt mar poz. akkor az baba, Gratulalok!
a hasszurkalas normalis teljesen, no a mehed, nyulnak a szalagok, valtozik a szervezeted. jo 1 het mulva elmehetsz dokihoz, mar latni fog valamit. en 5/6hetes voltam mikor elmentem mar latszott a petezsak.
18hkm
A teszek tájékoztatóján nagyjából ez olvasható: ha nem jelenik meg a tesztcsík,az nem jelenti azt teljes bizonysággal,hogy nem vagy terhes, a nagyon korai terhességet nem biztos,hogy kimutatja a teszt. Ha 1 hetet késik,és még mindig negatívat tesztelsz,fordulj orvoshoz.
Na már most,Nálad a tesztek többsége kimutatta,hogy terhes vagy. Nem is értem,miért tesztelgetsz egyfolytában?
Boldog babavárást!
Gratulálok! :-))
Én azért mentem már 5 hetesen dokihoz, mert biztos akartam lenni abban, hogy jó helyen tapadt meg, tehát nem méhen kívül, vagy ilyesmi. Igaz, szívhang így még nem volt, de nem bántam. Legközelebb már csak a 12. héten mentem.
A párod elől meg ne titkold, hadd örüljön ő is! Tedd be egy borítékba a tesztet, s add oda neki, hogy levele jött. :-)
első vagyok! na ugye!!! én megmondtam!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon örülök neked és a picidnek is. ha újra babát várnék én rohannék a helyedben, annyira jó kézzeéfogni azt a kicsi foltocskát!
de ha igazi szivdobogást akarsz látni, tényleg várd ki a 8.hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!