Szerintetek ez nem túl korai?! 13. án volt meg utoljára,21. től folyamatos akció volt.3 napja puffadok, szédülök, ég az arcom belülről, de nincs lázam, szédülök, mintha ittam volna és furcsa furcsa íz van a számban, ja és nagyon feszült vagyok.
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 17:05
1/8 anonim válasza:
Hat ez igy kb. semmit nem jelent :) Foleg ha tervezett terhesseg lenne, mert akkor a nok 90%-a erez mar aktus masnapjatol mindenfelet :)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. máj. 30. 18:05
3/8 anonim válasza:
:) igyál több vizet hátha a szédülés inkább ennek tudható be. Kitartás, néhány hét és ha babát vársz tényleg miatta fogsz érezni majd mindenféle kellemetlen dolgokat, de ez még nem az. Azért szorítok neked, hogy hátha.
4/8 A kérdező kommentje:
sok vizet iszok,de köszi a biztatast!Ari vagy! :)
2017. máj. 30. 20:03
5/8 anonim válasza:
Amúgy nekem nem volt semmi bajom kb. a szívhangig. Doki mindig kérdezte, hogy na valami? De a mellfájdalmon kívül (az akkor is volt, mielőtt megjött) az ég világon semmi nem volt. Max az h nem fájt úgy a hasam, mint mielőtt meg akarna jönni.
Amúgy ja van akinek van tünete, de kb. nekik is úgy az 5. héttől. :)
6/8 anonim válasza:
nekem sem volt semmi érdekes tünetem. az első nálam az volt hogy késett 1 napot a mensim ( nagyon pontos a ciklusom vagy egy nappal elobb jon meg vagy aznap reggel de késni nem szokott ) ilyen lendületben rendezvény volt ahol futni kellet az utcán a célig én meg félúton össze estem amit furcsáltam. elmentem nőgyogyászhoz akkor már volt petezsák. utánna már jöttek a tünetek. most 8 hetes vagyok :)
7/8 anonim válasza:
kizárt hogy terhességtől legyenek ezek a tünetek!
Max akkor ha a 13-i mensi előtt történt megtermékenyülés és te is egy kivétel vagy, akinek az első trimeszterben mensi idejében MENSI SZERŰ VÉRZÉSE VAN! de ez ritka.
Ha viszont így van, akkor már a teszt is kimutatja !
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat... :)
2017. máj. 31. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!