Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek akár terhes is? Nem...

Lehetek akár terhes is? Nem tudom eldönteni elment e bennem vagy sem?!

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy nekem 4 napig tartott a mensim.Utána 9 nappal később taliztam barátommal és kocsikáztunk utána megtörtént ami történt...de sz-r volt,barátom már rég nem szexelt,és amiben nem vagyok biztos hogy csak előváladék volt,mivel nagyon bőségesen jött neki,és első menetnél azt mondta mindjárt elmegy ,nem bírja tovább,de aután megtörölte magát zoknival is....hát nemtudom nekem azt mondta nem élvezett el,csak nagyon közel volt hozzá,mégis alattunk fehér foltok voltak a hátsó ülésen az előnedve pedig tudtommal nem ilyen ...Bocsi hogyigy leírom aztán mondta hogy várjunk 10 percet ,,utána még egy menet de azt nem csináltuk végig,nem érezte elég keménynek magát odalent,és kivette és abbahagytuk utána,
2017. máj. 29. 10:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez de ciki... Ilyen xar szexből teherbeesni...

Még ha élveztél volna egy olyat, hogy a szélvédő is beleremeg, akkor megéri. De így!?

Tartok egy kis felvilágosítást, mert ez nálad kimaradt.

Ha a pasi elélvez, akkor lesz minden tiszta ragacs alattad, és az nem fehér, hanem átlátszó. És lényegesen kevesebb. Utána a farka gyorsan lelankad, és idő kell a következő menethez. Nos, miután ezt így elolvastad, rá is jöhettél, hogy sikerült peteéréskor rendesen teleküldetni magad, úgyhogy én nagyobb tétben fogadnék arra, hogy terhes leszel, mint arra, hogy nem.

Megspórolom neked a következő két kérdést!

Akkor is terhes vagy, ha csak halvány a második csík, illetve most hiába tesztelsz negatívat, sz.art se jelent. Várd meg, amíg késik 3-4 napot, akkor már szép erős pozitív lesz.

És igen, kell szólnod a szüleidnek, hogy abortuszra mész, mert 18 alatt ők írnak alá, és te se tudod kifizetni az árát a zsebpénzedből.

Addig is élvezd ki azt a pár hetet, ami a gyerekkorodból megmaradt, és ne foglalkozz a hányingerrel és a kívánóssággal, meg a mellfájdalommal, mert ezt még csak beképzeled. Igazi terhességi tüneteid csak egy hónap múlva lesznek.

2017. máj. 29. 13:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tök mindegy hogy teszed fel a kérdést. Tegnap is elnondták. Lehetsz terhes. Meg nemi fertőzött is...aki ilyenekkel nincs tisztában megérdemli a sorsát...abban biztos vagy hogy a barátod volt???????
2017. máj. 30. 08:32
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján hogy KOCSIKÁZÁS során kellett bedugni meg zokniba törölgetni, nem tűnik úgy hogy ez egy komoly kapcsolat lehet, legalábbis a fiú részéről tuti nem az.
2017. máj. 30. 08:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát az egy dolog, hogy a kérdező is hülye, de milyen egy ocsmány féreg a hapsija? 100%, hogy elment benne és ahelyett, hogy elmondta volna, hogy figyelj, itt a seggünk alatt a kocsi, menjünk gyorsan 72 órásért, inkább letagadja. Fogadok, ha a kérdező teherbeesik még a hapsi lesz felháborodva, pedig ő tett meg mindent azért, hogy a kérdezőnek lehetősége se legyen legalább megpróbálni megakadályozni. Ha tiszta folt lett alattatok, volt neki mit letörölni és utána nem volt elég kemény a farka, akkor úgy beléd élvezett, hogy csak na. Hát istenem, hülyék vagytok stb. na de az, hogy van pofája letagadni???? Milyen ember ez? Én biztos soha többet szóba sem állnék egy ilyen szeméttel, mindegy miket kamuzik, meg hogy magyarázza ki magát.
2017. máj. 31. 13:22
 25/28 anonim válasza:
Na mi lett?
2017. jún. 11. 08:09
 26/28 anonim ***** válasza:

Most nem vesz róla tudomást...

Majd ha szülni megy, akkor remèljük nem a homokba dugja a fejèt! ☺️

2017. jún. 11. 12:00
 27/28 anonim ***** válasza:
2017. jún. 11. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Miert valaszolgattok meg mindig? Mar bebizonyosodott hogy troll kerdes csak valamiert nem torlik!
2017. jún. 11. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!