Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek akár terhes is? Nem...

Lehetek akár terhes is? Nem tudom eldönteni elment e bennem vagy sem?!

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy nekem 4 napig tartott a mensim.Utána 9 nappal később taliztam barátommal és kocsikáztunk utána megtörtént ami történt...de sz-r volt,barátom már rég nem szexelt,és amiben nem vagyok biztos hogy csak előváladék volt,mivel nagyon bőségesen jött neki,és első menetnél azt mondta mindjárt elmegy ,nem bírja tovább,de aután megtörölte magát zoknival is....hát nemtudom nekem azt mondta nem élvezett el,csak nagyon közel volt hozzá,mégis alattunk fehér foltok voltak a hátsó ülésen az előnedve pedig tudtommal nem ilyen ...Bocsi hogyigy leírom aztán mondta hogy várjunk 10 percet ,,utána még egy menet de azt nem csináltuk végig,nem érezte elég keménynek magát odalent,és kivette és abbahagytuk utána,
2017. máj. 29. 10:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdezted már mucika!

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Legközelebb legyen nálad gumi, szülés után is fontos a biztonság!

😉

2017. máj. 29. 11:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk, jól értem-e. Ahelyett, hogy elmentél vona tabiért, inkább kiírtad ismét?
2017. máj. 29. 11:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"taliztam barátommal és kocsikáztunk utána megtörtént ami történt"

"első menetnél azt mondta mindjárt elmegy ,nem bírja tovább,de aután megtörölte magát zoknival "

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2017. máj. 29. 11:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

De ha régen nem szexelt, akkor nem úgy életszerű, hogy hamar elmegy ???? *-*

Remélem, szerencséd lesz és megúszod, de inkább kanyarodj egy nőgyógyászati ambulanci felé és szerezz eseményutánit, máskor meg védekezzetek megfelelően, mert az, hogy megtörli magát zoknival, meg találgatjátok, hogy elment e, avagy sem, pont középidőben, elég veszélyes.

2017. máj. 29. 11:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Füj, megtörölte a pöt,sèt mocskos zoknival ès aztán visszarakta a p.. ádba???? 😀 Hányok...

Egy kis lábgomba is befigyel akkor, nem csak terhesség!!!

2017. máj. 29. 12:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:00

:D :D :D :D :D :D :D szakadok :D :D :D :D

Elkeserítő és egyben vicces is, hogy vannak lányok ennyi ésszel...

2017. máj. 29. 12:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha ez tegnapelőtt volt kérdés, akkor a 72 órásat már késő ajánlani. Ilyenkor a legjobb, ha a hónap végéig már védekezés nélkül szexelsz! Most már úgy is mindegy.
2017. máj. 29. 12:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
..tényleg vicces, nyáron zokniban..:D Simán lehetsz terhes!
2017. máj. 29. 12:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon cuki lesz a kis zokni :D :D :D :D
2017. máj. 29. 12:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, akkor ő lett terhes!
2017. máj. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!