Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet babám? Mit tehetnék,...

Lehet babám? Mit tehetnék, hogy a bal petefészkem kezdjen el működni?

Figyelt kérdés
Ma voltam hsg vizsgálaton, ahol kiderült hogy a jobb petevezetékem van elzáródva, ahol az utóbbi időben pé-volt.
2008. okt. 15. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:
szia én nem olyan rég voltam műtéten mert nekem mind a kettő petevezetékem el volt zárodva igy megműtötek és a mütét után terhes letem igaz elment a baba de azért mert idegesketem de most megint rajta vagyok tehát a kérdésedre a válasz szerintem ha nem vagy biztos hogy egy elég akkor menny el műtétre egy nap az egész és akkor mind a kettőt megcsináljál .de szerintem egy is elég mert van aki igy lett már terhes az én ismerősőm közt is
2008. okt. 15. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!