Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély hogy terhes lennék?

Van rá esély hogy terhes lennék?

Figyelt kérdés

Tudom már sok , sok ilyen kérdést feltesznek , de már nagyon vágyunk rá és nem szeretnék csalódni .

25 éves nő vagyok párommal 1 éve probálkozunk a babón de sikertelen volt sok , sok hónap .

Nagyon stresszes vagyok ,orvosnál kezeltek régen gyerekkori trauma miatt .

A lényeg a lényeg ma 1 hete és 3 napja késik( Miköben nagy átlagban nem késik max 1x 2x) . Az tünt fel menzi idején hogy se pattanás, se hiszti semmi ami nálam eddig "alap" volt.. Vártam , vártam a görcsök nagyon enyhék voltak mensi napján most viszont ezeket vettem észre magamon(Párom és én) : A mellem mintha nagyobb lenne , fájdogál ,feszül .

Pár napja gumicukor mániás lettem miközben eddig nem nagyon szerettem sőt nem is ettem szinte .

-erős szagu a pisim és többször is járok

.Néha jobb v bal petefeszkem begörcsöl 5 mp-re ??!

De igazából ennyi.

Tesztet nem csináltam , félek a csalódástól:(

Hormonvérképen voltam fél éve ahol az eredményem jó lett .

2017. máj. 26. 16:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez alapján egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Nekem éppen nagyon erős premenstruációs tüneteim voltak, amikor terhes lettem. Kívánósság pedig csak később jelentkezik. A pisid szaga semmit nem jelent. Csinálj tesztet!
2017. máj. 26. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, ha az vagy, akkor azonnal jönni fog a második csík a teszten.
2017. máj. 26. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Írj, hogy mi a helyzet!
2017. máj. 27. 06:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Pozitív lett :)
2017. máj. 27. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Boldog baba várást ☺
2017. máj. 27. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Boldog babavárást! ❤ 8 hetes kismami
2017. máj. 27. 20:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!:) Neked is
2017. máj. 27. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :D
2017. máj. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!