Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély hogy terhes lennék?

Van rá esély hogy terhes lennék?

Figyelt kérdés

Tudom már sok , sok ilyen kérdést feltesznek , de már nagyon vágyunk rá és nem szeretnék csalódni .

25 éves nő vagyok párommal 1 éve probálkozunk a babón de sikertelen volt sok , sok hónap .

Nagyon stresszes vagyok ,orvosnál kezeltek régen gyerekkori trauma miatt .

A lényeg a lényeg ma 1 hete és 3 napja késik( Miköben nagy átlagban nem késik max 1x 2x) . Az tünt fel menzi idején hogy se pattanás, se hiszti semmi ami nálam eddig "alap" volt.. Vártam , vártam a görcsök nagyon enyhék voltak mensi napján most viszont ezeket vettem észre magamon(Párom és én) : A mellem mintha nagyobb lenne , fájdogál ,feszül .

Pár napja gumicukor mániás lettem miközben eddig nem nagyon szerettem sőt nem is ettem szinte .

-erős szagu a pisim és többször is járok

.Néha jobb v bal petefeszkem begörcsöl 5 mp-re ??!

De igazából ennyi.

Tesztet nem csináltam , félek a csalódástól:(

Hormonvérképen voltam fél éve ahol az eredményem jó lett .

2017. máj. 26. 16:42
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért . (telefonról és gyorsan írtam)
2017. máj. 26. 16:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha vedekezes nelkul szexelsz, van esely a terhessegre.

De most komolyan, nem tesztelsz mert nem akarsz csalodni, oke, de az kisebb csalodas ha itt azt irjak hogy "oh igen van esely a terhessegre csinalj tesztet" es negativ?

Vagy az kisebb csalodas, ha pl. holnap reggel meglatod a vert pisileskor mert megjon?

Nem ertelek. Aki babat akar, az egyertelmuen csalodik sajnos, ha nem jon ossze a baba, tokmindegy, milyen uton jut a tudomasara. De ezzel, hogy nem akarsz megbizonyosodni, magadat szivatod, mert minden egyes nappal taplalod a remenyt ami nyilvan nem 100%.

Szoval ertelmetlen amit csinalsz. Vegyel egy tesztet es ha pozitiv majd legalabb orulhetsz.

2017. máj. 26. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos teszt nélkül mi sem tudjuk megmondani neked a tutit!

50-50% teszt nélkül. Tudom hogy félsz a csalódástól,de sajnos csak akkor tudjuk meg ha tesztelsz.

2017. máj. 26. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent meg sejtem arra szamitasz hogy a jelek alapjan mindenki terhesseget fog tavdiagnosztizalni, mert igen van esely ra, de 10-bol 8 no el at mindenfele terhestunet ha nagyon akarja a terhesseget.
2017. máj. 26. 17:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Már egy ideje nem görcsölök rajta és nem is foglalkozok a tünetekkel !!

Na mindegy.

2017. máj. 26. 17:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor miert nem tesztelsz?
2017. máj. 26. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Drága, mi nem látunk bele a méhedbe.

De te is tudod, hogy a válasz, igen, lehetsz terhes, főleg ilyen hosszú késésnél :) Csinálj egy tesztet! :)

2017. máj. 26. 18:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Holnap reggel mindenkepp tesztelek!:)
2017. máj. 26. 18:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj mert gyanús
2017. máj. 26. 18:46
 10/18 A kérdező kommentje:
Holnap mindenkepp!:)
2017. máj. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!