Fogamzásgátló melletti terhesség? Egy hét után lehetségesek a tünetek?
Pontosan egy hete voltam együtt utoljára a párommal. Fogamzásgátlót szedek 6 hónapja. Sosem maradt ki szem, szinte percre pontosan időben szedem minden nap, nem hánytam, nem ment a hasam, nem szedtem antibiotikumot sem a fél év alatt. Viszont elég rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban mert néhány napja hányingerem van, éa feszülnek a melleim picit. (Jövő hétvégén lesz a megvonásos vérzésem lehet amiatt van, nem tudom) Beteg is vagyok kicsit, fáj a torkom. Már kértem a nőgyógyászhoz időpontot, jövőhétre kaptam, de az idegességtől nem fogom kibírni addig.
Lehetségesek ezek a tünetek egy hét után?
A barátom is azt mondta hogy ne egyből a legrosszabbra gondoljak már, mivel védekeztünk. Ezért szedem a fogamzásgátlót.
Pont egy hét múlva kell megjönnie, lehet az a bajom. Jövőhéten kiderül. :/ Persze írok majd mi a helyzet.
köszönöm mindenkinek a tanácsokat :)
Megjött ma délután a megvonásos vérzésem rendesen. Megnyugodtam. Viszont hiába szedem teljesen előírás szerint a fogamzásgátlót mégsem bízom benne. Persze ezerszer jobb így a szex mint óvszerrel...
Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat nektek! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!