Nem vettem észre, hogy terhes vagyok?
Nagyon izgulok, mert kb. 8 héttel ezelőtt volt egy "aktus". Azért írom idézőjelbe, mert bár a behatolás megtörtént, és bennem is volt nagyon kis ideig, de nem élvezett el.
Óvszert nem használtunk, ezért is hagytuk abba olyan hamar. De mellette Cypromix nevű erős hormontartalmú gyógyszert szedek bőrproblémákra. Emellett a gyógyszernek van fogamzásgátló "mellékhatása".
A baj az, hogy azt a levél fogamzásgátlót 1 nappal később kezdtem el. Általában szerda este 11kor szedem be az elsőt, ez pedig reggel 8kor volt. És ezen az estén a gyógyszer beszedése után, még ittam alkoholt. Bár, ha jól tudom nem kellene befolyásolnia ilyen mértékben a gyógyszer hatékonyságát.
Azóta már kétszer is megjött rendes időben a menstruációm, normális mennyiségben, szokott színnel.
Semmilyen terhességi előjel nem volt. Nem lázasodtam be, nem hánytam, nem émelyegtem, nem kívántam jobban az édességet (vagy bármi mást, mint máskor), stb. így nem is gondoltam rá.
Csak tegnap, mikor belenéztem a tükörbe olyan furcsa formájú volt a hasam. Olyan kicsit csúcsosodó oldalról, de semmiképp nem egybefüggő a gyomrom a hasammal. Tény, hogy 1,5kg-ot híztam. De azért, mert már nem diétázom, mint akkor, szóval kicsit többet eszek. Nagyon félek.
A terhessének nem feltétlenül van bármilyen előjele/tünete. Nekem sem volt. Csak egy: Nem jött meg. De neked már 2x is.
És 8 hetesen még nincs "terhes has", max puffadás.
Nem vagy terhes, nyugi, csak próbálod bebeszélni.
De ha tuti választ akarsz, tesztelj egyet. Akkor majd megnyugszol.
Most miből gondolod, hogy terhes vagy? Hogy híztál másfél kilót? Én terhes vagyok, valójában, de eddig csak hatot fogytam.
Csinálj tesztet, ha azt hiszed, terhes vagy, Máshonnan nem mostanában fog kiderülni.
A Cypromixnek nem mellékhatása a fogamzásgátlás, hanem konkrétan fogamzásgátló androgén problémákra.
12 órán belül pótoltad, így elvileg nem kellene csökkennie a hatásának.
Tesztelj! Nem vagyunk távjósok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!