Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vettem észre, hogy terhes...

Nem vettem észre, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon izgulok, mert kb. 8 héttel ezelőtt volt egy "aktus". Azért írom idézőjelbe, mert bár a behatolás megtörtént, és bennem is volt nagyon kis ideig, de nem élvezett el.

Óvszert nem használtunk, ezért is hagytuk abba olyan hamar. De mellette Cypromix nevű erős hormontartalmú gyógyszert szedek bőrproblémákra. Emellett a gyógyszernek van fogamzásgátló "mellékhatása".

A baj az, hogy azt a levél fogamzásgátlót 1 nappal később kezdtem el. Általában szerda este 11kor szedem be az elsőt, ez pedig reggel 8kor volt. És ezen az estén a gyógyszer beszedése után, még ittam alkoholt. Bár, ha jól tudom nem kellene befolyásolnia ilyen mértékben a gyógyszer hatékonyságát.

Azóta már kétszer is megjött rendes időben a menstruációm, normális mennyiségben, szokott színnel.

Semmilyen terhességi előjel nem volt. Nem lázasodtam be, nem hánytam, nem émelyegtem, nem kívántam jobban az édességet (vagy bármi mást, mint máskor), stb. így nem is gondoltam rá.

Csak tegnap, mikor belenéztem a tükörbe olyan furcsa formájú volt a hasam. Olyan kicsit csúcsosodó oldalról, de semmiképp nem egybefüggő a gyomrom a hasammal. Tény, hogy 1,5kg-ot híztam. De azért, mert már nem diétázom, mint akkor, szóval kicsit többet eszek. Nagyon félek.

2017. ápr. 29. 12:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen? Akkor ne érdekeljen, csak válts stílust és írj egy fokkal szebben. De miért is vagyok hülye? Azt még mindig nem sikerült megírnod. Csak dobálózol. Örülök, ha veled nem fordult még elő ilyesmi...és nem aggódsz. Szép napot neked is!
2017. jún. 10. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. A teszt mutatná, lenne tünet és a menzesz se jönne meg 3x rendesen egymás után. És sperma sem került beléd. Kérd meg nődokit, hogy vizsgáljon meg, fölösleges a sok stressz. De 99% hogy nem vagy az. Majd ha egyszer terhes leszel rájössz milyen is az :) én is ilyen parás voltam, de ez nem egészséges. Megkérdezhetem a korod?
2017. jún. 10. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Mikor 8hetes terhesen mentem orvoshoz,még uh előtt megvizsgált kézzel,és már akkor mondta,hogy igen,bizony sikerült a baba. Szóval az orvos mondta volna ha terhes lennél. A tesztek negatív,nyugi!
2017. jún. 10. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Jézusom, a csávó nem élvezett beléd, kétszer menstruáltál, a tesztek negatívak, akkor mi a kérdés??? Nem értem, mit vársz, mit írjunk neked?
2017. jún. 10. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Tény nem vagy normlis s érdekelne hány éves is vagy...

A hízást okozhatja a gyógyszer is.

Diéta...sokan nincsenek tisztában az igazi diétával.

S képzeld lehet venni terhességi tesztet szívem, ami nem nagy összeg.

Az írásod alapján egy tesze tusza tudatlan fiatal lehetsz, mert naaaagyon sok dologgal nem vagy tisztába.

A hormon tartalmú gyógyszerektől lehet hízni. S nem igen egészségesek. A fogamzásgátlóknál pedig sokan nem gondolkodnak el azon: Ha egy gyógyszer képes "egy új élet születését megölni" akkor szerinted nem veszélyes a szervezetre?! ^^

Egy szó: Marketing

...mi felemészti a társadalmat, úgy hogy észre se veszik a birkák. Tisztelet a kivételnek.

A sz@r minőséget is kiadják pl elmész pólót venni. A vevők nagyrésze csak azt nészi "jajj ez tetszik/jól áll". Megveszi, s boldogan kilép a boltból. Egy idő után folyamatos használat alatt persze nyúlik kicsit. Kérdés: Volt olyan, hogy kiterítetted a pólót, de nem tudtad szépen, mert az oldal varrása "megcsavarodott"?

Ez azért van, mert spóroltak az anyaggal s nem száliránynak megfelelően szabták.

Lényeg: Az elkészítő tisztában van mindennel (legyen szó gyógyszerről/ruháról), de lesz@rják mi lesz a vevővel egy idő után. Nem hal meg, de maradandó probléma alakul ki. S nem tudhatod mikor futhatsz bele.

Engem nem egy helyen megnéztek, mit is csinálok pár termékkel xD olykor magyarázatot kértek tőlem.

2017. jún. 10. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:

És még sok mindent lehetne kérdezni/ mesélni is.

Pl ha annyira fosol miért nem mész dokihoz, aki még fel is világosít, ha a suli/net/ anyud nem tette meg.

2017. jún. 10. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:

16 év alatt mondanálak. S nem kaffogni kellene, hanem kicsit logikusan elgondolkodni a dolgokon.

A másik: Ha félsz az aktus után, miért húzod halasztod s magadba depizve aggódsz (ráadásul hülyeségen). Ne csodálkozz miket írnak.

8hét... Ha tényleg lett volna gyerek csinálás az nem lenne vicces ennyi idő után. Ezt rád hagyom, hogy olvass utána az adott témának google használattal : Mennyi idő alatt lehet elvetetni a gyereket?

A mai világban van olyan, hogy net csak sokan nem megfelelően használják, főleg a fiatalabbak.

Huszonéves vagyok nem egy öreg nyanya, de az élet dolgai s a testem épségével kapcsolatban, ami csak érdekel, nem csak utána olvasok, de érdeklődök is ha bizonytalan vagyok - ezt személyesen intézve pl dokik.

2017. jún. 10. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Tehát fogamzásgátlót szedsz

A pasi bedugta fél percre elélvezés nélkül

Minden (legalább 5) teszt negatív

Orvos megvizsgált és szerinte sem vagy terhes

Vérzésed megvan

Nincs terhességi tüneted

De ezek ellenére szerinted terhes lehetsz😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2017. jún. 10. 17:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Igen fiatal vagyok, ezért nem is írtam a koromat. Utána meg jött volna, hogy nem szexelni kellene hanem babázni. Holott elég sokan hamar kezdik... na mindegy. Tudom, hogy 12 hétig lehet elvetetni a babát és felelős vagyok. Mondom, hogy szedek gyógyszert igaz rendszertelenül, de nem is szexelgetek mellette ezért is hagytuk abba. Mivel utána megjött nem is izgultam, és mivel kétszer is megjött fel sem merült bennem. Csak amikor láttam, hogy híztam azon ütköztem meg. És azóta már harmadjára is megjött, de nagyon szarul érzem magam a hízás miatt. És akkor jutott ez az egész február végi dolog az eszembe. És ahogy olvastam a tüneteket kb bebeszéltem magamnak. Most két nappal hamarabb abbahagytam a fogamzásgátlót már fáj a mellem, a csípőm, pisilnem kell, és borzasztóan aggaszt az egész hízás. Ès ha olvastátok volna a neten, hogy hány olyan cikk van amiben a kismama kb 9hósan vagy félidősen tudja meg, hogy terhes, és semmi terhességi tünete nem volt... ti is beparáznátok. Nekem nincs olyan barátnőm aki már volt terhes, igaz olyan se aki szexelne. Anyámtól, nővéremtől meg nem kérdezhetem meg... Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz, kivétel a 75%os írónak... Amúgy ezt a fogamzásgátlós marketinges dolgot nem vágtam...gyógyszer ellenes vagy?
2017. jún. 10. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!