Nem vettem észre, hogy terhes vagyok?
Nagyon izgulok, mert kb. 8 héttel ezelőtt volt egy "aktus". Azért írom idézőjelbe, mert bár a behatolás megtörtént, és bennem is volt nagyon kis ideig, de nem élvezett el.
Óvszert nem használtunk, ezért is hagytuk abba olyan hamar. De mellette Cypromix nevű erős hormontartalmú gyógyszert szedek bőrproblémákra. Emellett a gyógyszernek van fogamzásgátló "mellékhatása".
A baj az, hogy azt a levél fogamzásgátlót 1 nappal később kezdtem el. Általában szerda este 11kor szedem be az elsőt, ez pedig reggel 8kor volt. És ezen az estén a gyógyszer beszedése után, még ittam alkoholt. Bár, ha jól tudom nem kellene befolyásolnia ilyen mértékben a gyógyszer hatékonyságát.
Azóta már kétszer is megjött rendes időben a menstruációm, normális mennyiségben, szokott színnel.
Semmilyen terhességi előjel nem volt. Nem lázasodtam be, nem hánytam, nem émelyegtem, nem kívántam jobban az édességet (vagy bármi mást, mint máskor), stb. így nem is gondoltam rá.
Csak tegnap, mikor belenéztem a tükörbe olyan furcsa formájú volt a hasam. Olyan kicsit csúcsosodó oldalról, de semmiképp nem egybefüggő a gyomrom a hasammal. Tény, hogy 1,5kg-ot híztam. De azért, mert már nem diétázom, mint akkor, szóval kicsit többet eszek. Nagyon félek.
Tény nem vagy normlis s érdekelne hány éves is vagy...
A hízást okozhatja a gyógyszer is.
Diéta...sokan nincsenek tisztában az igazi diétával.
S képzeld lehet venni terhességi tesztet szívem, ami nem nagy összeg.
Az írásod alapján egy tesze tusza tudatlan fiatal lehetsz, mert naaaagyon sok dologgal nem vagy tisztába.
A hormon tartalmú gyógyszerektől lehet hízni. S nem igen egészségesek. A fogamzásgátlóknál pedig sokan nem gondolkodnak el azon: Ha egy gyógyszer képes "egy új élet születését megölni" akkor szerinted nem veszélyes a szervezetre?! ^^
Egy szó: Marketing
...mi felemészti a társadalmat, úgy hogy észre se veszik a birkák. Tisztelet a kivételnek.
A sz@r minőséget is kiadják pl elmész pólót venni. A vevők nagyrésze csak azt nészi "jajj ez tetszik/jól áll". Megveszi, s boldogan kilép a boltból. Egy idő után folyamatos használat alatt persze nyúlik kicsit. Kérdés: Volt olyan, hogy kiterítetted a pólót, de nem tudtad szépen, mert az oldal varrása "megcsavarodott"?
Ez azért van, mert spóroltak az anyaggal s nem száliránynak megfelelően szabták.
Lényeg: Az elkészítő tisztában van mindennel (legyen szó gyógyszerről/ruháról), de lesz@rják mi lesz a vevővel egy idő után. Nem hal meg, de maradandó probléma alakul ki. S nem tudhatod mikor futhatsz bele.
Engem nem egy helyen megnéztek, mit is csinálok pár termékkel xD olykor magyarázatot kértek tőlem.
És még sok mindent lehetne kérdezni/ mesélni is.
Pl ha annyira fosol miért nem mész dokihoz, aki még fel is világosít, ha a suli/net/ anyud nem tette meg.
16 év alatt mondanálak. S nem kaffogni kellene, hanem kicsit logikusan elgondolkodni a dolgokon.
A másik: Ha félsz az aktus után, miért húzod halasztod s magadba depizve aggódsz (ráadásul hülyeségen). Ne csodálkozz miket írnak.
8hét... Ha tényleg lett volna gyerek csinálás az nem lenne vicces ennyi idő után. Ezt rád hagyom, hogy olvass utána az adott témának google használattal : Mennyi idő alatt lehet elvetetni a gyereket?
A mai világban van olyan, hogy net csak sokan nem megfelelően használják, főleg a fiatalabbak.
Huszonéves vagyok nem egy öreg nyanya, de az élet dolgai s a testem épségével kapcsolatban, ami csak érdekel, nem csak utána olvasok, de érdeklődök is ha bizonytalan vagyok - ezt személyesen intézve pl dokik.
Tehát fogamzásgátlót szedsz
A pasi bedugta fél percre elélvezés nélkül
Minden (legalább 5) teszt negatív
Orvos megvizsgált és szerinte sem vagy terhes
Vérzésed megvan
Nincs terhességi tüneted
De ezek ellenére szerinted terhes lehetsz😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!