Vettem tesztet es egy erős csikot és 1 nem olyan eros csikot de látható 2 csíkot mutatott a teszt. Terhes vagyok?
Nem teljesen értem. Csináltál egy tesztet, ami pozitív lett és utána megjött?
Mikor voltál a nőgyógyásznál?
Ha a menstruacio normális mennyiségű, színű volt, nem gondolnék terhessegre.
Ha a mensi előtt estél teherbe, a dokinak látnia kellett volna már valamit, mert 2 hete volt kb, ahogy gondolom
Akkor miért kérdezed, hogy terhes vagy-e?
Igen, lehet, hogy terhes vagy/voltál, legalábbis hcg van. A vérzés viszont nem normális, akkor sem, ha azt írják a neten, hogy van, akinek megjön, meg hogy egy kis vérzés előfordulhat. Igen, előfordulhat, de nem normális.
Lehet, hogy már vetélés volt, csak a hcg szintje nem csökkent még le a kimutatható alá.
De az is lehet, hogy megúszod, és megmaradt. A helyedben 1 hét múlva csinálnék új tesztet, és ha az is pozitív, visszavágtáznék a dokihoz. Ha pedig közben görcsölsz vagy vérzel, akkor azonnal, mert lehet vetélés, meg lehet méhen kívüli, főleg ha a doki nem látta a méhedben.
Persze lehet, hogy azért nem látta, mert annyira kicsi volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!