Fogamzásgátló melletti terhesség? Egy hét után lehetségesek a tünetek?
Pontosan egy hete voltam együtt utoljára a párommal. Fogamzásgátlót szedek 6 hónapja. Sosem maradt ki szem, szinte percre pontosan időben szedem minden nap, nem hánytam, nem ment a hasam, nem szedtem antibiotikumot sem a fél év alatt. Viszont elég rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban mert néhány napja hányingerem van, éa feszülnek a melleim picit. (Jövő hétvégén lesz a megvonásos vérzésem lehet amiatt van, nem tudom) Beteg is vagyok kicsit, fáj a torkom. Már kértem a nőgyógyászhoz időpontot, jövőhétre kaptam, de az idegességtől nem fogom kibírni addig.
Lehetségesek ezek a tünetek egy hét után?
Nekem a mellfeszülés és a hányinger csak az első hónapban fordult elő mikor elkezdtem szedni a tablettát. Meg a megvonásos vérzés előtt szokott lenni.
Annyira ritkán tudunk együtt lenni a barátommal a munkája miatt, sosem csináltuk védekezés nélkül. Nem hiszem el ha én leszek ilyen szerencsétlen.. :(
Köszönöm a válaszod!!!
Nekem is ez van, iszonyat érzékenyek a melleim, hányingerem van és görcsölget a hasam alja, mint mielőtt megjön. Igaz, én még csak a 2. levélnél tartok, valószínűleg még nem szokott hozzá a szervezetem, mert az elejétől megvannak ezek a tünetek.
Szerintem biztos nem terhesség miatt van nálad sem, az is lehet, hogy gyógyszert kellene csak váltanod.
fél év alatt már hozzászokik a szervezet a fogamzásgátlóhoz.
Ha terhesség miatt vannak ezek a tünetek ... akkor az nem az egy hete történt aktusból , hanem egy régebbi, azelőtti aktusból eshettél teherbe ... bár én kicsi esélyét látom .
Ha hányingered van, akkor már a tesztnek is jeleznie kell legalább halványan ...
#4: Igen neked most szokik hozzá a szervezeted és amiatt van. Nekem is így volt az elején.
#5: Korábbi aktus február végén volt. Azért nem vettem még tesztet mert mindenhol azt olvastam hogy 2 hét után mutatja csak ki. Nekem meg épp hogy eltelt egy hét.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Zöldet adtam, megpróbálok megnyugodni valahogy.
Ha ez így van,akkor tuti nem terhesség okozza a tüneteidet,mert inkább a 6.héttől kezdődik a hányinger is.Szerintem ne izgulj,próbálj megnyugodni!!Nekem a torkomtól is szokott hányingerem lenni,vagy a váladéktól,vagy a kaparás érzéstől!
Uh tényleg lehet vírusod van.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!